HAPPY NEW WEEK !

Happy new week sweeties! 

Jag kan inte ens komma ihåg senast som vi var i Oslo mer än över en helg? Så därför känns det så otroligt super lyxigt att det är måndag och att vi är kvar här och inte ska packa några väskor för att åka hem i kväll. Istället blir vi kvar hela veckan eftersom Johanna har sin praktik här och det är inget annat än pure happiness!  Och att solen dessutom strålar över Oslo idag sprider extra glitter på en redan sparkling day !

Och på tal om sparkling… i lördags hade jag den längsta mest FAB champagnelunchen tillsammans med min bästa K, vi snackar från kl. 12-21 och nej men alltså det var bara sååå lovely! Jag ska lägga upp bilder senare på min story och här på bloggen men följ mig på instagram för där är jag bra på att uppdatera storys nu då vi är ute och reser. Jag heter gizmolinas där.

Men hur galet är det inte att det är 1:a advent på söndag?! Har du tagit fram adventsljusstaken och checkat att du har ljus, mossa, glödlampor etc.? Jag tog upp vår innan vi reste och satte i ny fräsch mossa så den står klar då vi kommer hem! Sen köpte jag nya fina adventsstjärnor till fönstren här i Oslo på Nille häromdagen. Det är ett tips! för de har -30% rabatt på alla stjärnor nu. Och idag fick jag ett sms om att även Åhléns i Sverige har -30% rabatt på all julbelysning.  Åh som jag älskar den här tiden nu fram till jul så vi får pynta upp våra hem med vackra detaljer! 🙂

 

Att få vakna till denna bedroom view gör mig lycklig. Och hur härligt att det fortfarande är så mycket “höst” här?! I fredags var det +10 men idag var det faktiskt 0 grader då jag vaknade men så länge solen strålar så känns det varmt ändå.

Breakfast is served!  eller was served kanske jag ska skriva för det här är en bild från igår då vi beställde hem Joe & The Juice (min favorit är Power Shake).  Idag däremot så tog vi girls en walk till…  (här ser du en av de stjärnor jag köpt och – de fina stjärnan som står lutad mot spegeln blinkar! och är ett tips! du hittar den hos Rusta).

… Baker Hansen som ligger runt hörnet från där i bor. Och hur underbart är det inte med all vaker jul dekor runtomkring nu? Jag blir helt lycklig när jag ser hur fint de gjort utanför, det ger mig lust att gå in och handla!  Och du, nu finns deras fantastiskt goda pepperkakedeig att köpa. Om du frågar mig och Johanna så finns det ingen godare.

Jag kan inte riktigt sluta fota vacker juldekor när jag ser det…  Och hur fint är inte detta?! Jag vill också ha ett guldfärgat rådjur med en julgran på !  Och det kan aldrig bli för mycket rosa. 

 

Nej, nu tar vi tillvara det som är kvar av den här måndag och fyller varje time med positiv energi! 🙂

Önskar dig en magisk dag!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

71
Kategori: Allmänt, Julen 2021, Oslo | 5 Comments

5 responses to “HAPPY NEW WEEK !”

 1. Lena says:

  Härligt med miljöombyte – det behöver man då och då.

 2. Niba says:

  Åh så härligt att du bloggar då ofta. Pure happiness. Förstår att ni genomgår en ofantlig förlust nu i och med din pappas bortgång och alla känslor som då kommer. Ta hand om dig!
  Kram

 3. L says:

  Har ni planer på att flytta tillbaka till Oslo?

 4. Pia says:

  Så härligt att få en längre Oslo vistelse att landa lite inte behöva stressa för att hinna med allt man vill göra

 5. Elin says:

  Det fineste området i Oslo! Vi bor ett kvartal unna, litt nærmere Slottsparken 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *