HAPPY NEW WEEK !

Happy new week amigos! 

Jag blir lite matt och trött på att det finns så många människor som söker fel hos andra, lägger sin tid på att lyfta sina bittra åsikter och som generellt lever livet med fokus på att sprida negativ energi omkring sig. Hur kul blir dagen med ett sånt mindset?  Livet blir vad vi gör det till och nej, vi tycker absolut inte lika om allt, det vore ju faktiskt helt förfärligt för då skulle vi både se och tycka likt och det samhället skulle ju bli otroligt lite inspirerande.  Men vissa tankar och åsikter behöver vi faktiskt lära oss att hålla inom oss för inte går jag fram till någon jag möter i gatan och säger:  du, det var för jävla fult du har dekorerat din entré till huset. Hur tänkte du? Ta genast bort de där blommorna!  för de stör mig.   Men det är ju så med socialamedier att här blir många helt andra personligheter då de loggar in under anonymt namn. Lite obehagligt faktiskt.

Hur som helst: måndag it is och jag känner en härlig spring vibe i luften och i morgon: 17:e mai!!! Årets festligaste dag för alla oss som lever norskt ! 🙂

 

Så här såg det ut här hemma på terrassen förra året då vi firade 17:e mai och i år blir vi tyvärr också i Luleå på den stora dagen p.g.a. att Johanna har en huvudroll i en stor dansföreställning i veckan.  Så sent i kväll ankommer JIG Luleå efter en längre tid på resa (han var bortrest då vi girls var i Oslo så vi hade tjejhelg…) också firar vi tillsammans här. 

P.S Jag undrar om det var på en blöt personalfest hos Cloetta som någon kläckte denna kreativa idé ? Från julskum till juliskum. Genialiskt ! Ha, ha, ha. 

 

Nu är jag på väg ut genom dörren nu så jag får önska dig en looovely start på veckan fylld av positiv energi, smil, positiva komplimanger och massa kärlek !

Var rädd om dig och kom i håg: Kill them with kindness! everyday, always !!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

67
Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “HAPPY NEW WEEK !”

 1. Maria says:

  Jag förstår inte heller varför det är så svårt att ta kritik eller andras åsikter? Om man delar saker måste man väl få tycka och tänka, jag tyckte inte det var snyggt med alla dessa ballonger på bilderna, tyckte inte det passade på bilder för en försäljning. Det hade jag kunnat uttryckt till dig också utan att dte ska vara något elakt.
  Se bara på tex “hemnetknarkarna” där delas det hej vilt olika stylingar från hemnet och som sagt jag tyckte ballongerna bara såg konstigt ut 🙂

  • Anne says:

   Maria, varför ska G behöva ta kritik för hur hon har stylat huset? Det är väl en sak om hon ber om feedback, men att bara häva ur sig bara för att. Jag fattar för mitt liv inte. Kan man inte bara vara tyst om man inte har nåt snällt att säga? Och nä, jag menar inte att man måste stryka bloggare medhårs i alla lägen, om G t ex uttrycker en åsikt du tycker är rutten eller respektlös så kan du gärna säga emot. Men jag fattar inte logiken i att känna behov av att göra det när hon med kraft och hjärt lagt ner en massa tid, och dessutom i sorg, på att styla sin pappas hus på ett sätt som hon tycker är fint och rätt

 2. D says:

  Jeg skjønner heller ikke det. Det verste er jeg syns at dagens barn/ungdom har startet med akkurat det. Kommentere “Du var ikke så fin på håret” “Det var ikke så fint å ha genseren sånn” osv. Skummel skummel trend. Disse tre rådene syns jeg oppsummerer fint når man skal si noe til andre:

  1. Er det sant? 2. Er det snilt? 3. Er det nødvendig?

  Ha en super uke!

  • lotta says:

   Vi lärde även våra barn att man ska kunna säga det ansikte mot ansikte samt kunna skriva ner det och sätta upp det på en lapp i affären och stå för det. Människor idag är helt utan filter!

 3. Lena says:

  Men wow, vad fint du har stylat din pappas hus, var inne och tittade nu på Hemnet. Vilket superproffes du är ! Fint och fräscht. Tummen upp, definitivt!

 4. Britten says:

  Jag måste få säga vilket läckert sätt du har stylat er pappas hus, man känner glädje när man ser på bilderna, vilket otroligt jobb du har lagt ned på din styling, gillar nya grepp, du ska se att många kommer att ta efter dig. Du är en Superwoman

 5. L says:

  Jag fullkomligt älskade stylingen av din pappas hus! Wow! En styling man minns och som sticker ut i mängden. Man blir glad av den och ballongerna gav verkligen det lilla extra:)
  Ett hus man verkligen vill flytta in i:)
  Riktigt bra jobbat!

 6. Kerstin says:

  Smaken är som baken….delad, och tack för det.
  Det som någon annan gillar, gillas inte av någon osv.
  Som någon skrev om hemnetknarkarna så är det just där man ser hur olika vi är.
  Ett jättejobb med din stajling det ser vi nog alla. men jag personligen hade nog bara tömt huset och sett till att det var rent, helt och fräscht eftersom de som flyttar in mest troligt vill göra om rubbet. All tid som lagts ner kan omöjligt betala sig i att huset får ett så mycket högre pris än om du bara tömt det. Det blir en krock med din pappas stil och din stil.
  Ett hus fullt med bara ballonger kanske hade räckt. vem vet. Lycka till med försäljningen. Huset är jättefint.

 7. Anna says:

  Gillade ballongerna! Hade någon kört den idèn med mig hade jag varit tveksam men det ser verkligen fräscht ut.

 8. Katrine says:

  Heisann!
  Jeg synes stylingen var kjempefin og den skiller seg ut. Her i Oslo lades det opp til den store dagen i morgen. Det er meldt nydelig vær og tidenes lengste barnetog. Håper dere får feiret i Oslo til neste år.

 9. Berit Möller says:

  Vi tycker olika,och tur är väl det,vi vet ju vilken möda du lägger ner på fix och pynt,du har ju all tid i världen,något trevligt måste du väl få göra som förgyller dina dagar fortsätt med det Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *