HAPPY NEW WEEK…!

Happy new week darlings! 

Hemma i Sverige fortsätter jullovet en stund till för många och här i Norge startar årets 2:a helt vanliga vecka upp men för oss blir det årets första eftersom vi ankom Oslo från Thailand i tisdags och därför fick en kort 1:a vecka.

Vi lämnar en helg med besök bakom oss. Min kusins dotter, som är jämnårig med Johanna, flög in från Stockholm i fredags och reste hem igen igår eftermiddag.  De hade bara mött varandra en gång tidigare, för 4,5 år sedan, men har hållit kontakten på sociala medier. Och när de var out and about i Oslo i lördags så gick jag iväg och såg revyn på Johannas skola. I Norge är det tradition med revy på gymnasieskolorna och i mars tävlar alla revyer mot varandra och den som vinner får köra en föreställning på Nationaltheatret så det är en stor sak här. Väldigt kul!  Och i år heter revyn på Oslo Handelsgymnasium “Det blir för dumt” och det var lite så jag kände innan jag gick iväg för jag fick ingen med mig och tänkte därför inte gå, men så kände jag att det blir ju faktiskt för dumt om jag inte går bara för att jag inte får med mig någon så – jag gick själv och det är jag glad över att jag gjorde för revyn var riktigt kul. Den spelas fram t.o.m. torsdag så gå och se om du bor i Oslo !  Du kan köpa biljetter HÄR.

Det att göra saker själv blir dagens pepp från mig för det blir för dumt om vi droppar sånt vi har lust till bara för att vi inte alltid hittar sällskap. Jag har tex rest mycket själv i mitt liv och jag älskar det ! och mitt trix när jag går ensam på restaurang är att jag har med mig min notatbok, kort jag kan skriva till vänner, ibland en bok men självklart alltid min telefon där jag tex kan läsa tidningar i Readly appen. Det är faktiskt riktigt lyxigt att göra saker själv ibland. Prova!

 

Johanna och hennes jämnåriga syssling Svea som flög hit från Stockholm över helgen. Hon är dotter till min jämnåriga kusin Eva-Lena. Och vi är faktiskt 3 jämnåriga kusiner på min pappas sida så lite kul att även vi fick barn samma år… 

Vi avslutade helgen med en riktigt god frukost / brunsj här hemma. Och alltså de där vaniljekarlsbaderna från Baker Hansen… älskar!!! 

 

Nu ska jag styra upp min morgon här och få kontroll på veckans resa som går mot Luleå.

Önskar dig en strålande start på veckan!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

♥♥♥

58
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HAPPY NEW WEEK…!”

  1. Olivia says:

    Gud vilka coola lackleggings! Matchande halsdukar en slump? :p

  2. Linn says:

    De hadde så fine skjerf. Kan jeg spørre hvor de har kjøpt det?

    Mvh Linn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *