HAPPY NEW WEEK …!

Allmänt Casa Gizmolina Oslo

Happy new week darlings! 

Vädret alltså… en av få saker som inte går att köpa för pengar… och nu har prognosen visat mulet sedan ett par dagar tillbaka men solen väljer att fortsätta att stråla från en klarblå himmel vilket är helt fantastiskt härligt! Det är dock betydligt kyligare luft idag så inget bikini väder direkt men skönt ändå att sitta ute mot solväggen och tanka D-vitamin vilket jag precis gjorde då jag åt lunch. Tänk vilken skillnad solen ändå gör!

Och nu blir det mycket snack om TV program här alltså men då jag är “home alone” här i Sverige så passar jag på att se i kapp… Och igår såg jag det 1:a avsnittet av denna säsong Benjamins och nej men alltså hur härlig feelgood är inte det programmet? Jag blev helt lycklig och satt med ett stort smil genom heeeela ! Och duetten mellan Carola & Benjamin.. nej men jag dör så bra! Han är verkligen proffs på att skapa en skön stämning som går ut genom rutan !

 

Vårt vardagsrum i Oslo…  Jag shoppade nya kuddar hos Pottery Barn då var i L.A. och de där blommorna i den stora krukan de är fake från Rusta! och häromdagen köpte jag lik bukett hit till Luleå. Tycker att det är så fina och jag älskar att de aldrig vissnar… väldigt praktiskt !

 

Nu ska jag beta av ett par “hemma-fixar-saker” från dagen to-do´s , bl.a hänga upp både gardiner och tvätt. Också kom jag på att jag ska lasta ner några fler pics till detta inlägg men det får bli lite senare så kika in här igen i kväll för uppdaterat bildregn.

Önskar dig en super fin start på veckan!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

43
Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina Oslo | 3 Comments

3 responses to “HAPPY NEW WEEK …!”

 1. Nilla says:

  Så fin dukning som alltid, tänk vad fint att få sitta där i er ljusgård och äta tillsammans.

  Jag ser också Gift vid första ögonkastet, så så bra. Det är något med att paren aldrig har träffats tidigare, och sen få se hur allt utvecklar sig med hjälp av teamet bakom. Lyssnade förresten på Agneta Sjödins podd igårkväll, där pratar hon med Arvid som är med i år.
  Vet inte om jag skulle våga vara med själv, men på något sätt så skulle det ändå lite kul att vara med i ett sånt här experiment, om man var singel och kanske några år yngre 😉

  Benjamins har jag inte hunnit se än, men låten med Carola går på repeat, fantastisk!!
  Och sen programmet Min mamma din pappa är ju också himla bra.

  Ha en fortsatt härlig vecka med fix och julgransstök, du är för rolig som har granar kvar där hemma hihi.

  Kramkram!

 2. Anna says:

  Hej! Kikade in här och såg att du börjar blogga igen – blev såå glad! Din blogg är verkligen peppande och uppåtlyftande. Önskar dig en fin dag

 3. Lisa says:

  Jag blir så glad och varm av att läsa din blogg. Den är feelgood rakt igenom. Din energi strålar ut till oss och du är fantastisk på att strössla glitter och värme genom skärmen. Hoppas din helg blir fin. Stor kram från Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *