Happy new week!

Allmänt


…en dag händer det…

Godmorgon alla fina!

Idag kastar vi oss in i vardagen igen efter (nästan) 7 fantastiska semesterveckor. Vi kör slow-start på morgon p.g.a. att Johanna slet med att somna igår. “Mamma, det är ljust ute!” sa hon 100 gånger och trodde inte alls att det var kväll… i Thailand blir det nämligen kolsvart ute kl.19…


Kata Beach 9 juni. Johannas f i n a strandklänning från Chill Norway är ett TIPS! inför sommarsemestern.

Själv har jag varit vaken nästan hela natten och är inte helt i form men jag håller tummarna för att jag blir bättre utöver dagen. Nu ska jag göra oss klara för en walk till dagis och J längtar SÅ efter att få dela ut de små presenter vi köpt till alla barnen. 


Strandklänningen har så fina detaljer… Åhhh vad jag saknar solen & värmen då jag tittar på dessa pics för Oslo bjuder på ett kyligt & grått väder idag.

Önskar dig en riktigt FIN start på den här nya veckan!!

♥KrAmAr & kÄrLeK! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Happy new week!”

 1. Pethra C says:

  Otroligt att det redan har gått 7 veckor, känns som om ni bara var där nere 3-4 veckor. Jag önskar er en härlig sommar på nordisk mark och att du kryar på dig under dagens lopp, inte alls skoj att inte känna sig på topp.

  Have a lovely day!

  Kram Pethra

 2. fia says:

  Bra inledning där på inlägget och va spännande att dela ut presenter till alla barnen .
  Sist men inte minst en mycket söt klänning på en söt liten tjej .
  kram .

 3. Cajsa says:

  Hejsan!
  Hoppas att du får en bra start på veckan! 😀 Själv ska jag stå och rensa alla mina lådor i källaren och SER FRAM EMOT DET! Helt sjukt men jag gör det..^^
  Allt bra med dig idag då? 🙂 Haft en bra helg? 🙂

  xx Cajsa
  http://www.cajsa1.webblogg.se

 4. Pethra-
  Ja, visst har tiden gått fort!? Tusen tack för fina ord och krya-på, jag piggnar förhoppningsvis under dagen. Önskar dig en toppen dag!

  fia-
  Stort tack! Jag ska visa en bild på de små presenterna sen.

  KRAMAR!! 🙂

 5. Söt sommarklänning! Nu saknar vi bara lite värme också… 😉 Halmstad bjuder på ca 12 grader och Alicia började idag på sin simskola, som naturligtvis är utomhus, brr. KRam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *