Happy new week!


Här provar Johanna en söt kofta + tunika från Zara som ni ska få mer av senare.

Det verkar som att Johanna har bestämt sig för att kl. 05.45 är den nya starttiden… hmm… det är verkligen i tidigaste laget för min del (speciellt med tanke på att jag alltid är uppe galet sent) så idag gjorde jag tappra försök till att få oss båda att sova mera men Johanna är en bestämd liten fröken och sova skulle vi INTE 😉

 
Darlingen älskar redan skor och ska absolut ta på sig dem själv, "Hanna kan själv!" säger hon då jag försöker hjälpa till. (visar bättre bild på de glittriga skorna senare).

Nu bygger hjärtat lego och jag ska hoppa i duschen så att jag piggnar till.

Jag önskar dig en perfekt start på veckan ! 🙂  ( och missa inte tävlingen . )

Carpe Diem!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Happy new week!”

 1. Pappabloggen says:

  Jag som tycker kl 06.00 är "för" tidigt…men så är det med de små liven…Vi behöver ingen väckarklocka, vår dotter väcker oss varje dag klockan strax innan eller strax efter 06.00…:-)

  Pappa på heltod

 2. Vilken söt kofta hon hade, den finns möjligtvis inte i vuxenstorlek? 🙂

 3. Alinde says:

  Ett tips är lite mer regelbundna tider! Vår son slutade sova på dagarna när han var drygt 2 år. Sen så har vi alltid lagt hnm samma tid på kvällen. 19:00 fram tills han blev ca 2 år, och sedan 20:00, vilket han fortfarande gör. Uppe lite senare är han bara vid lov och ledigheter. På helgerna lägger han sig ca 20:30. Han somnar alltid i sängen, och har alltid gjort.

  Nu är ju det ju individuellt med alla barn, men den röda tråden är regelbundna tider! Då vet både föräldrarna och barnet vad som gäller, mår bättre. Och det blir lättare för föräldrarna att planera sin tid! =)

 4. Lena says:

  Happy new week A-S! 🙂 måste tipsa dig om en sådan härlig låt som är på väg hem till mig nu i CD format. ny feelgoodfavorit!! lyssna på Everything to me och Sunsets, helt underbara! Nu bär det av till stallet, ha en fab day!!

 5. Marika says:

  Hej! var har du köpt Johannas skor? de var jättesöta!

 6. Hannah says:

  Ja se de små…! 🙂

  TIPS: Lägg henne senare på kvällen istället. Funkar jättebra, tycker jag. Då vaknar de oftast lite senare. De får rätt mängd sömn iallafall, men det underlättar för trött förälder. 🙂 🙂

 7. ÅSA says:

  hehe lego är sjukt kul 😛

 8. milla says:

  söta kläder! zara har så mkt fint till dom små, speciellt flickor!:)

 9. Marie says:

  Sønnen min våkner også veldig tidlig for tiden. Jeg tror det har med lyse morgener å gjøre. Heldigvis skal vi skru klokken 1 time frem om to uker, så da blir det straks bedre:)

  Ha en fin dag!

 10. erics mamma says:

  Vad SÖT hon är!!! Väldigt fin kofta. Kramar från oss

 11. Yvonne says:

  Grattis till en morgonpigg dotter:)! Jag har fyra barn, alla lika morgonpigga och inte har de ärvt det av oss föräldrar! Men det positiva är att de är ju ganska kvällströtta och då blir det lite egentid. Dessutom börjar vi jobba tidigt så det gör inte så mycket att de inte vill sova på morgonen för det blir ändå tidig start på dagisdagarna. Men på helgerna vore det ju skönt att få sova lite…

  Ha en härlig dag!!! Kramar…

 12. C says:
  2009-03-16 @ 11:19:55

  Postat av: Camilla

  Hej A-S ursäkta mitt misslyckade inlägg ovan, slant iväg med fingrarna 🙂

  Även Tilda kommer att gå klädd i likadana skor i vår. Hon fick dem i försenad julklapp av sin bonusfaster häromveckan. Hon gillade dem skarpt även om fötterna blev lätt svettiga efteråt 🙂

  Kram Camilla

 13. KarolinaN says:

  Lustigt! Jag stog och "klämde" på den koftan igår men med en son och en sambo i hasorna så blev det inte av att jag köpte den:( Så himla bra pris på den också! Såg också en vit söt kort kjol med rosett "runt midjan" som skulle ha varit perfekt till (tips!).

  KRAM!

 14. MG says:

  Vill bara tipsa alla träningstokiga om min utlottning av 2 burkar Aminotabletter !! Så besök mig och skriv en kommentar så är du med i utlottningen !! VH MG !

 15. Starmama says:

  Otroligt söt kofta & finfin tunika! Kul med andra färger än rosa på Johanna, fortsätt så! KRAM!

 16. Lena A says:

  Jättefin tunika och kofta, måste jag gå och kika på..tack för tipset =)

  Ha en fab. dag i vårvädret!

 17. MG says:

  Vill bara tipsa alla träningstokiga om min utlottning av 2 burkar Aminotabletter !! Så besök mig och skriv en kommentar så är du med i utlottningen !! VH MG !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *