Happy new week!

Allmänt

Dagens reminder: don´t worry, be happy.

Mina fantastiska bloggläsare!

Idag är jag inte på topp så jag tankar energi från era fina kommentarer och från solen som strålar in genom mitt fönster.  Sitter mitt i ett uppdrag så vi hörs igen lite senare. Ville bara önska dig en flott start på veckan och påminna om tävlingen där du kan vinna en valfri (snygg!) klocka.

En favorit bild i repris. Blir glad av att titta på den…

En bloggläsare som heter Irene tycker att jag ska starta upp “fråga Gizmolina” där jag svarar på frågor om styling, shopping, inredning etc. Det tycker jag låter som en kul idé! så – hit me!!  🙂

HAPPY new week & soliga kramar!

Kategori: Allmänt | 25 Comments

25 responses to “Happy new week!”

 1. Fru Svensson says:

  Va rädd om dej,du är Värdefull.
  Din dag blir nog bra tll slut,solen skiner ju på dig och det betyder nog att den vill ge dig energi.
  Kramizar

 2. Anna says:

  Aj då, man kan inte alltid vara on top, hoppas du får en riktigt härlig dag ändå! Många kramar!!

 3. Carina says:

  God bedring og superfin mandag ønsker jeg deg:)

  Klem
  C

 4. Mirva ♥ m. -04 & -05 says:

  God morgon!

  Jag undrar hur det går med butiken som du hade tänkt starta för ett bra tag sedan? Har du lagt dom planerna på is eller blir det verklighet?

  KRAM Mirva

 5. Michaela says:

  Hoppas verkligen solen o glada komplimanger lyfter ditt humör! du är ju solstrålen själv 🙂 Jag hade en jättedeppig dag igår, men ibland måste man bara släppa alla to do’s, även fast jag egentligen inte hade tid. Men efter en lördag & söndag i ledighetens tecken mår jag mycket bättre idag! Kände mig så taggad igår kväll inför dagens plugg 🙂 Så idag är en bra dag, o jag hoppas det blir det för dig med!

  Kram till VÄRLDENS FINASTE blogg <3

 6. vibeke says:

  En sånn “fråga Gismo” er helt supert:)ønsker meg det jeg og.
  Ha en strålende dag:))

 7. Maria r says:

  Skönt att du delar med dig av de känslorna också, då känner man mer gemenskap med dig. Din blogg ger ändå energi och glädje, vilket jag spec. behöver idag. (har fått börja äta medicin igen)
  Affären på Tåsencenter jag skrev om innan heter Mioi och ligger på baksidan dvs. vid parkeringen. Tror att du skulle gilla den…
  Styrketankar till dig från mig….krams m

 8. christina says:

  Man blir så glad av att läsa din blogg önskar dig en toppen dag kram

 9. Pinkpastry says:

  Kul! Jag undrar en sak, de fina ljusstakarna du har i köket med kristallprismor. Var kommer de ifrån? Eller vet du var jag kan få tag på sådana?

 10. Astrid says:

  Lev , Nyt og Elsk, denne dagen kommer aldri i reprise. Du er et godt menneske, og gjør oss bloggere blide også. Kos deg masse med dine klem fra astrid 🙂

 11. Jonas says:

  Snart semester baby! Som jag längtar 😉

 12. Johanna says:

  När kommer the story of your life tillbaka? 😉

 13. Bea says:

  Langt bak i bloggen har du sagt at du trodde du ikke kunne få barn (og derfor ble ekstra glad for Johanna) og at du skulle fortelle hvorfor. Gleder meg til å høre om det 🙂

 14. Camilla says:

  Jag ska köpa mig en ny väska i vår. Vad tycker du att jag ska satsa på? Jag har INTE rågon dyr designerväska…
  Kram!

 15. Anna says:

  Vilken bra idé!! 🙂
  Kläder för gravida…tycker att det kan vara lite svårt om man inte vill “gömma” sej i tunikor. Har du nå bra tips? 🙂
  Kram

 16. Linda Klang says:

  Har inte heller haft en toppendag idag, men den underbara texten var precis prick på!
  Hoppas det har vänt för dig med, du ger iaf mig massor av ny energi!!!
  Kram, Linda

 17. Anna says:

  Jag undrar om du vet var man kan köpa leggings/tights (vad är det för skillnad egentligen?) som ser ut som jeans? Jag är inte 20 och pinnsmal, utan i din ålder fött 2 barn, är inte överviktig… så Gina Tricot, Cubus, BikBok osv är affärer jag normalt sett inte rör mig i 😉 Och när man har leggings, då ska man väl alltid ha något som går ner över rumpan, va? Tack på förhand! Kraaam

 18. Helena says:

  Tack för din fantastiska blogg. Du insirerar verkligen! Jag har precis kommit tillbaka från föräldraledighet och har börja jobba. Har du några tips på vilka basplagg jag bör köpa denna säsong, jag har “inget” i garderoben och jag är ofta ute och träffar kunder. Tack!

 19. Anna S says:

  Kanske en alltför personlig fråga el. konstig. Här hemma är vi oense om det ialla fall. När man använt ett plagg för dagen ska det tvättas el. inte även om det inte är smutsigt. Jag tycker att man kan använda en dag till men min man slänger allt i tvättkorgen. För han kan ju inte stoppa in något ofrächt i garderoben.
  Frågan är alltså vad är ditt tips/hur gör du.
  Om man precis som du vill ha olika kläder varje dag. Hur gör du med Johannas kläder? Tvättar du/ vädrar/ el.stoppar undan tills nästa tillfälle?
  Tacksam för svar.

 20. Sofia says:

  Vad är ditt bästa knep för att se “välklädd” ut oavsett vad man har på sig? Förstår du hur jag menar? Vissa människor ser alltid välklädda och fräscha ut även om de har jeans eller joggingdress, andra ser slafsiga ut. Vad eller vilka hemliga knep ligger bakom?

 21. amanda says:

  Jag är nyfiken på affären du tidigare hade. Vad var det bästa? vad fick du kämpa med? Hur tänkte du när du bestämde vilka du skulle anställa? Vad du ville sälja?

  Tycker din blogg är så underbar, den gör mig glaaaaad!

 22. Siv says:

  Hei! Takk for en suuuuper blogg!!!! Har du et forslag til en fin brudekjole? Ikke en standard og typisk brudekjole, men mer en “designerkjole”, om du forstår? Ha en fortsatt fin kveld!
  Kleeeeeeem.

 23. Stina says:

  Jag testar att fråga igen. Ang dina lockar. Vilka hårrullar använder du, sover du med dom? Hur länge har du i dom och sätter du i dom i torrt eller vått hår. Älskar ditt hår. Kram

 24. Nina says:

  Hej fina Anna stina,
  Din blogg är superlovely!!! Jo en eller två frågor. Vi ska åka med vår ett åring till mexico snart. Vad är dina bäsat tips för att resa med barn? i har rest med henne till NY tidigare men då var hon mindre och sov nästaan hela resan 🙂 Jag tycker alltid man känner sig så ofräsch under och efter en flight. Hur gör du för att känna dig pigg och fräsh? Kram

 25. Tonje says:

  Supert med en spørrerunde!
  Jeg har et spørsmål jeg tror du er rett dame til å svare på.
  Pga ryggproblemer kan jeg ikke gå på høye hæler til enhver tid men syns det er vanskelig å finne pene feminine sko som er lave. Om sommeren er jo ballerinas perfekt men i Norge er det jo desverre mange av dagene hvor ballerinasko ikke fungerer.. Har du noen tips? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *