Happy new week !

Allmänt

Patong Beach igår runt kl.18. Topp fra Conscious Collection H&M, kjol Hunkydory (från Daisy), halsband Cloud69 (från Nordljus), hatt från Kiman, solbriller Gucci och flip-flops Accessorize.

Mina fina vänner!

Idag har jag hangover deluxe…oj, oj… Patong + bubbel i den här värmen = farlig mix 😉  Men K.U.L. hade vi och ni ska få se fler bilder senare men det här är allt jag orkar blogga just nu… Har legat inne i soffan i sval ac heeela dagen men nu ska jag ta tag i mig själv så att vi får i oss lite middag 🙂

Önskar dig en H.A.P.P.Y. new week ! 🙂

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Happy new week !”

 1. vad mysigt det ser ut 🙂

 2. Pernilla says:

  Hej! Helt underbara bilder!
  Undrar lite över ditt fina Buddha-halsband från Nordljus (vet inte om du svarat på frågor om detta innan, men kan inte hitta något om det) Jag undrar vilken längd du har på ditt, det korta eller det långa? Undrar oxå om du har den sandfärgade eller den mörka Buddhan? Tack på förhand!
  ps. Du är en av de få bloggarna som faktiskt brukar svara på frågor, därför tar jag mig tid till det ;0)
  Bästa hälsningar
  Pernilla

 3. Johanna says:

  Underbart! Jag har en FAB grej från SIA på min blogg jag tror du skulle gilla! 😉

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *