Happy new week !


GRATTIS till Sarah Jessica Parker som fick twins förra veckan! Flickorna ska heta Marion och Tabitha och jag önskar dem all LYCKA ! (nu fick jag lust att se på filmen… IGEN… tror det blir en dvd kväll snart.. 😉

Då är den NYA veckan igång och den startar lika SOLIGT som den förra veckade slutade 🙂

Johanna är på dagis och jag lyxade till det med att shoppa smörgås /rundstykke från Godt Brød på väg hem med kalkon + ost och goda grönsaker på som jag sitter och äter nu när jag bloggar. Jag har en hektisk & KUL dag framför mig så bäst att jag kör på !

Önskar dig en HAPPY NEW WEEK och en kreativ dag ! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Happy new week !”

 1. Ser att du och Johanna använder en hel del vita kläder. Vitt har nästan varit förbjudet i min garderob sedan sonen kom då det kan bli otäcka fläckar. Har du något hemligt knep att dela med dig av då jag gärna skulle vilja plocka fram mina vita klänningar igen? 😉

 2. Stina says:

  Hejsan 🙂
  Du som har en massa tips på det mesta skulle kunna få hjälpa mig. Det är såhär att jag ska iväg på dop nu om någon helg men har ingen anning alls om vad jag ska köpa? Har du nå bra idér på doppresenter till en liten kille?
  Varma kramar Stina

 3. Nettisens says:

  Härlig inspirerande bild som alltid.

  Lycka till med jobb projektet.

  Nettisens

 4. Ninelin says:

  Twins är trevligt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *