Happy new week!

Allmänt

 

Happy new week mina darlings!

Jag & mamma är i butiken och då jag stod här, utan make-up och “halvklädd” (ni vet då  man tagit på sig linnet / blusen men inte sjalen / koftan / tröjan…det blev lite körigt innan vi åkte hit) så kom plötsligt en super trevlig bloggläsare på besök och gav mig  d e n energi boosten. T.A.C.K. för den G! You made my day!! 🙂  Jag lyckas tyvärr inte koppla upp min mac mot mitt stick (trådlöst mobilt nett) så  jag återkommer med ett julkalendertips så fort det är fixat ! nu skriver jag på pc´n där inte alla bokstäver fungerar och det tar tiiiiiiiiiiid 😉 

en favoritbild i repris. it makes me happy! Nu springer vi in i en ny vecka. Wiiiieee!

Njut din dag och fyll den med kärlek! 🙂

LoVe!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Happy new week!”

 1. CarolaL says:

  Härligt med en orörd vecka. Själv började jag min med en ledig dag tillsammans med mina tre barn som passande nog hade studiedag:) Rn liten fråga, har vinnaren av sittpuffen från Sprall dragits?? Mest om det var kört för min och Vildas del eller om vi fortfarande ska hålla våra tummar 😉
  Ha en fortsatt bra vecka tillsammans med nära och kära.

 2. Gingi says:

  Så hyggelig at man kan gi litt energi tilbake til deg – det er jo du som gir masse feelgood hver eneste dag her på bloggen:-)
  PS. Du er flott uten make-up også, naturell er vakkert!

 3. Elisabeth says:

  Hei! Har du den ‘flate’ pasta skålen til bruka?

 4. Är så fantastiskt glad över att du äntligen är igång med ditt projekt!!! Har följt din blogg läääänge… (sen första långresan till Thailand med Johanna) och vet att du drömt om detta.

  You go girl 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *