Happy new week !

Allmänt

Happy new week sweeties !

Hoppas att du har haft en amazing weekend och att du är klar för en ny härlig vecka?!

Jag hade verkligen en massive hangover igår (saknar tiden då jag aldrig var bakis…) så det känns otroligt skönt med en ny fräsch dag ! 😉    Och det var skönt med en prommis till dagis på morgon. Märker att jag njuter xtra mycket av den här sista dagistiden då vi kan vara så flexibla för till hösten blir det andra bullar!

Dagens fina poncho kommer från Chill Norway. (jag har 1 st kvar i min butik !)

Under kör jag skönaste teen från Ti-Mo +  topp i lin från Line of Oslo och det fina halsbandet kommer från Syster P  (teen + halsbandet finns i min butik, är utsåld för Line toppen i vitt men har den i army grönt).

Jag gillar den fina kanten på ponchon…

Nu kööör vi måndag girls !!!!

Have a H.A.P.P.Y. day ! 🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Happy new week !”

 1. Helene says:

  Hei Anna-Stina,

  Jeg er en fast leser av din blogg og kan skrive under på at den er en feelgood oase:)

  Tenkte jeg skulle høre med deg som vet mye og klær og sko. Jeg skal gifte meg til høsten og er i den forbindelse på utkikk etter fuchsia farvet satengsko til brudekjolen. ønsker å ha et tilbehør som er fargesterk. Jeg har lett høyt og lavt, og finner ingen som enten sender til Norge eller som ikke er 13 cm hel.

  Kanskje du vet om noe som du kan tipse meg om?

  Blir super happy for svar. Har nå engang sett for meg dette, og klarer ikke å slippe tanken..

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för positiv feedback ! Sätter stor pris på det ! 🙂 Jag önskar att jag hade sett skon du söker i någon butik så att jag kunde tipsa dig men tyvärr… Lovar att ge besked om jag plötsligt ser en ! och det låter verkligen super snyggt med färgstarka tillbehör till brudekjolen ! Lycka till med förberedelserna inför den stora kärleksdagen! Klem ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *