Happy new week !

Allmänt

Happy new week darlings!

Mitt i flyttkaoset ( tömmer det allra sista idag inför visning i em) så hade jag frisør time bokad och det var nog tur det så att jag får sitta och slappa lite, eller slappa och slappa, jag sitter och jobbar, men ja, ni fattar, jag slipper i alla fall springa upp & ner + bära i typ 2,5 time .  Lyx, lyx !! 🙂

Önskar dig en fantastisk start på vecken och hoppas att solen skiner på dig!

Kom i håg: g.i.r.l.p.o.w.e.r. ! och du, lyssna på den HÄR! den får i alla fall mig att piggna till ! (och kul att det är så många bloggtjejer som är med i videon).

P.S butiken har öppet tisdag, onsdag, torsdag & fredag den här veckan (sista dagarna med -50% före semester-stängt!) och min tfn är fortsatt out-of-order

PuSs !

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Happy new week !”

 1. Stina says:

  Hej fina du!
  Jag har mailat dig för några dagar sedan om att jag gärna vill köpa de fina hårspännena till min dotter. Förstår att du har fullt upp med flytten nu och kanske inte hunnit kollat din inkorg. Är det möjligt att köpa från Sverige och vad kostar de. Önskar såå att hon fick ha dem i håret på midsommar.

  Du är för övrigt en stor inspirationskälla och min dotter älskar dessutom att kolla på bilder där din dotter och hennes rum är med. Hon är också en “rosa” tjej!

  Kram Stina

  • gizmolina says:

   Förlåt att jag inte svarat. Jag har inte hunnit med mig själv de senaste dagarna…. hoppas att du förstår det. Självklart kan du beställa hårspännen från mig ! 🙂 De jag har kostar 179 / 198 nok. och jag postar dem så klart gärna till dig ! Men – om hon ska hinna få dem till midsommar är det bråttom… Posten tar 3-5 dgr från Norge till Sverige så – mejla mig på nytt så svarar jag idag ! Och tack snälla för fina ord, jag blir så glad då jag läser att jag inspirerar . Det värmer mitt hjärta. Kram ! 🙂

 2. Reidun says:

  Ønsker deg også en fin uke med alt du har å gjøre…men så er det snart ferie da…deilig…jeg begynner ferie onsdag og det blir bare herlig!!

 3. Veronica says:

  Hoppas flytt kaoset börjar lida mot sitt slut så du får hämtat andan igen. Flytta är både kul men såå jobbigt samtidigt med all stress det medför. Har själv 8 veckor kvar tills flyttlasset går och har ingen aning om hur vi ska ro allt i hamn. Vad grejer man samlar på sig har redan slängt massor ha ha 😉

  Ha det gott!
  Kram

  • gizmolina says:

   I kväll har jag för första gången på länge lagat middag och suttit ner en liten stund. Känns helt fantastiskt ! men, nu ska jag köra på och packa upp / fixa till här. Det är huuuur mycket som helst att göra… ! Om du har 8 v kvar och redan har startat så är det lugnt, själv började jag inte ens packa 8 dagar innan 😉 Och jag håller med om att man har mycket saker… jag är som en hamster… Lycka till med flytten ! Kram !

 4. Anneli says:

  Hej!
  Sorry så känns det inte som girlpower med den låten! Den är för sexistisk för min smak.

  Mvh Anneli

  • gizmolina says:

   Jag menade inte att låten var girlpower, jag menade att den gör mig pigg för jag tycker att den är så bra 🙂 Låten är reklam för Bingo Rimérs underkläder Sexy by Sweden och videon är fylld av bloggtjejer. Kram !

 5. Jennifer says:

  Önskar dig också en riktigt bra start på veckan och lycka till med flyttjobbet! Kram Jennifer

 6. Trine says:

  Har du noen smykker på salg?

  Trine

 7. Pernilla says:

  Hej jag finns ti mo glitterkoftan på rea, eller vit chill norway klänning?
  Lycka till i den nya huset, ser fantastiskt ut! Lucky you!
  Pernilla

  • gizmolina says:

   Tack snälla ! 🙂 Tyvärr är jag helt utsåld för glitterkoftan från Ti-Mo men den vita Chill Norway klänningen kanske jag kan få tag i ? Mejla mig om du är intresserad av att beställa en : gizmolinas@hotmail.com Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *