HAPPY NEW WEEK!

Allmänt

Be true to yourself.

Gooooodmorgon & H.A.P.P.Y. new week sweeties !

Vilken f.e.s.t.l.i.g. dag vi hade igår !

Så – i dag var det i n t e lätt att få liv i hjärtat… men vi klarade det ! och var på skolan precis då det ringde in. Puh ! 😉    Nu pågår packning här hemma för mormor är på väg tillbaka hem till Luleå och ute skiner solen från en vacker klarblå himmel. Det står ett ägg och väntar på mig så dags för frukost ! innan jag tar tag i dagens “to-do-list”.  Men först några pics på gårdagens:

Klänningen från Valerie (som jag visade i förra inlägget) finns i min butik och kaoset i J´s rum är ett tecken på att det pågått kalas där inne hela eftermiddagen . Och nu ser jag att jag hunnit kasta av mig skorna då vi tog bilderna, även det ett after-kalas-tecken 😉 

Och ja, jag har lite ansiktsmålning i ansiktet… ska berätta mer om det sen !

I looooove the sparkling bling-bling .

Återkommer med kalaspics senare. Fram till dess så önskar jag dig en pangstart på den nya veckan ! 🙂

Carpe Diem !

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Miss Tess says:

  Vilket snyggt blingbling!

  Hoppas kalaset var lyckat.

  Therese

 2. Viv says:

  Så fiiin du var – som alltid!! Gleder meg til å se flere bilder! 🙂

  • gizmolina says:

   Miljoner tack Viv ! 🙂 och beklager att jag inte fått svarat dig på sms. Det har varit lite mycket….. Svarar senare idag ! Önskar dig en fantastisk dag och jag hoppas att din bursdag blev en dag att minnas ! Klem !

 3. Marie says:

  Gratulerer med nominasjon som årets bloggmama:) Lykke til!
  http://www.mama.nu/bloggmama2012

 4. Girle says:

  Vad fin du är, underbar klänning som passar din glittrande personlighet perfekt! Bra påminnelse i inlägget föresten, jag måste leva mer efter den känner jag. Kram

 5. Christina says:

  Har röstat på dig som årets bloggmamma 🙂
  Kram

 6. Heja says:

  Gud vad vacker du är! Måste fråga, var har du köpt den klänningen?
  Kraaam

 7. Anita says:

  Du är jättefin i klänningen. Ha en underbar vecka! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *