HAPPY NEW WEEK.

Dagens pepp!

Mina fina bloggvänner!

Ny vecka, nya möjligheter! och bara ett par veckor kvar till sommarlov för Johanna.  Men i Sverige tror jag att sommarlovet kickar igång redan i veckan? Eller?  Ni har ju längre sommarlov där än här, tror det är ca 2 veckor som skiljer mellan länderna.   Sverige ÄR fantastiskt på många sätt!

I dag har jag några jobbiga saker att ta tag i så för att lysa upp dagen lite så stoppade jag på ett av stans mysigaste bagerier som ligger runt hörnet där jag bor och shoppade med mig lite god frukost. Sen stannade jag till i slottsparken och där är SÅ vackert! och harmoniskt….!  Parken ligger rakt över gatan där jag bor, och så här i sommartider så är det många turister där så ett tyskt par som satt på en bänk med kartan i handen fick knipsa dagens bild.   Och tänk – de trippar runt och upptäcker Oslo idag…det får mig att längta efter nästa resa! Åh som jag älskar att resa! det att vara på väg, att upptäcka nya platser, att möta nya människor… att byta miljö gör så mycket med oss. Det inspirerar och berikar!

Slottsparken runt kl.09.45. Tee Zadig & Voltaire, skönaste byxorna ever från Chill Norway, väska Marc by Marc Jacobs, solbriller Marc Jacobs, halsband Bvlgari och ett nytt fint halsband som jag fick i present av JIG igår. Gissa om jag blev g.l.a.d.

Och på tal om glad… varje gång jag får en teckning av Johanna så smälter mitt hjärta. Den här fick jag i lördags och den ska absolut ramas in.

Nej, nu måste jag fokusera på dagens uppgift. Inte speciellt kul som sagt men bara att bita ihop och tänka på hur skönt det blir när det är gjort. Pepp, pepp till både mig och dig !

Önskar dig en inspirerande & vacker dag!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “HAPPY NEW WEEK.”

 1. Caroline says:

  Måndagskramar till dig och pepp för det lite jobbiga!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack !!! 🙂 tar till mig din pepp för den behöver jag idag. Önskar dig en underbar start på veckan! Kram!

 2. Britt says:

  Hei! Er så spent på om du fortsatt er fornøyd med dine vippeextensions? Har tenkt å bestille time etter din anbefaling 😉 lykke til med dagen din, det er bare å sette igang – og følelsen når det hele er gjort er jo nydelig!

  • gizmolina says:

   Vet du att jag är såååå nöjd ! Att göra vippe-extensions är bland det bästa jag gjort! för det är SÅ fantastiskt att slippa mascara och att vakna och se pigg / fräsch ut. Och jag sminkar mig nästan inte länge. LOVE it !!! så jag kan varmt rekommendera dig att göra det! De är som sagt proffs hos Pille Joosep Studio. Och tusen 100 tack för lycka till. Det värmer! Happy new week !!! Klem ! 🙂

 3. karin says:

  Åh va fin du är, håller helt med dig ang att resa, kan knappt vänta till vi reser i juli:) ha en riktigt fin dag:)))

  • gizmolina says:

   Tusen tack snälla du! 🙂 Ja, visst är det underbart att resa! Förstår att du längtar! Önskar dig den bästa dagen! Kram!

 4. Mona says:

  Lilla Johanna har verkligen en söt fantasi,är avun på dina fransar.Hoppas det går bra för dig i dag. Kram

  • gizmolina says:

   Miljoner t.a.c.k. !!! 🙂 Ja, alltså mina fransar är som sagt det bästa jag gjort. Önskar dig en härlig dag fylld av lyckliga stunder & solsken! Kram!

 5. Britt says:

  Takk for svar! Da er time bestilt hos Pille Joosep, gleder meg til å gjemme bort mascaraen i sommer og vifte med vippene 😀

  • gizmolina says:

   Du kommer att älska det! Trust me! 🙂 och tänk så otroligt skönt att slioppa mascara i sommar ! Skriv gärna och berätta efter att du varit där! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *