H.A.P.P.Y. NEW WEEK!

Ni är de bästa bloggläsarna!!!

Goooodmorning beauties!

Först vill jag bara säga tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för all fantastisk feedback jag fick i mitt förra inlägg. Åh så snälla ni är!  Jag blir helt tagen.

Sen vill jag önska dig välkommen till en ny vecka här hos Gizmolina! och idag är det ju tjugondag knut! och vi ska ha en liten julgransplundring hemma hos oss. Eller rättare sagt Johanna ska ha det, så pepparkakshuset ska ätas upp, smällkaramellerna ska smällas och vi ska dansa ut julgranen. Det tar alltid emot för mig att städa bort julpyntet (tycker att det är SÅ mysigt att ha det framme) men med nya krispiga tulpaner på bordet så går det nog lite lättre. Också får så klart alla ljusslingor vara kvar. Det hjälper.

Let´s start this week with a s.m.i.l.e.!

Ops, nu ska håret sköljas här. Jag är nämligen hos frissan. En skön start på dagen!

Happy new week!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “H.A.P.P.Y. NEW WEEK!”

 1. Lena says:

  Det är ju VI som ska tacka DIG för din fina, positiva, inspirerande blogg !
  TACK !!!!!
  /Lena

 2. Mona says:

  Jag håller verkligen med Lena,din blogg berör mig både med ORD och BILD!
  Jag önskar DIG OCH DINA allt GOTT!
  Mona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *