HAPPY NEW WEEK!

63517fd1f1d9a2dca6728d2450584781

Jag är så glad jag har er fina bloggläsare. Ni är de bästa!

Happy måndag sweeties!

Förlåt att jag hör av mig så sent. Jag har varit ute på vift sedan jag lämnat J på skolan för just nu har vi endast 1 bil och då får jag passa på att fixa ärenden när jag kan låna den… Så, på morgon hängde jag på låset till Toys R Us (trodde nämligen att de öppnar kl.09 men det var visst 10) eftersom J ska på kalas direkt efter skolan och sen, då jag skulle parkera borta i Bogstadveien så stod ett helt gäng med 15 (typ) åriga killar och tittade och pekade mot bilen. Först förstod jag ingenting? men så kom jag på att de så klart trodde att det var Therese Johaug som var ute och körde! (hennes loggo är över hela bilen)  ja, helt fram till att de såg en liiiite äldre och liiiite mindre vältränad tjej kliva ur. Ha, ha. 😉

Från det ena till det andra… har du sett den nya annonskampanjen för Chanel?  Den är ju bara så galet snygg! och det blir helt klart en annan känsla över bilderna när det är ett barn med…  så ja, dessa bilder älskar jag verkligen!  (och en Chanel väska står fortfarande på önskelistan).

chanel-resort-2015-ad-campaign-1-1

Dagens reminder: jag ska absolut bli bättre på att använda mitt fina pärlhalsband från Chanel.

chanel-resort-2015-ad-campaign-4

Det är SÅ snyggt med klänningar / tunikor / kaftaner. Love it!

chanel-resort-2015-ad-campaign-2

Och hattar! alltså jag är SÅ glad i hattar! 

Nej, nu är det bäst att jag kör på här så jag hinner allt innan jag ska hämta darlingen. Och vet du, jag tycker att det känns riktigt härligt med måndag för jag är SÅ klar för en effektiv, inspirerande & kreativ jobbvecka så girls: nu köööör vi tycker jag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *