HAPPY NEW WEEK!

6b88561151d361f0842eef54de35fac9

Måndags pepp!

Goooodmorgon fina bloggvänner!

Måndag, ny vecka, strålande sol och ryktet säger att det ska bli +21 grader här i Oslo idag. Hur härligt låter inte det?!  Och jag har faktiskt inte suttit 1 min i solen ännu den här våren så idag är min plan att luncha ute på terrassen för nu vill jag väldigt gärna ha lite färg i mitt bleka ansikte. Det får mig att känna mig lite fräschare!

Sen är det här inte vilken vecka som helst, för det här är veckan då min lilla familjs stora beslut ska tas, eller tas och tas, inte säkert att det blir som vi tänkt oss…men det är oavsett väldigt, väldigt spännande!  (måste strax ringa JIG i Hong Kong och checka läget).  Och inte nog med det, jag ska även till Stockholm för att sitta i skolbänken ett par dagar på coachutbildningen. Det här är näst sista träffen innan diplomering så ja, detta blir en ovanligt händelserik vecka och jag känner mig hur laddad som helst! 🙂

11165252_10152763259250796_7599775339485287234_n

Snapshot i köket här hemma igår. Älskar ranunkler och det gäller att njuta dem den korta tid de är här. 

10014560_10152764989165796_7764057972620962998_n

När jag gifte mig hade jag ranunkler i min brudbukett.

Nu önskar jag dig en fantastiskt start på veckan. Hoppas att du känner dig full av energi och att du är klar för att möta allt som väntar dig!  Jag skickar dig ett lass med måndagspepp och en påminnelse om att du är fantastisk!

Happy new week!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Kristine says:

  Ønsker deg en fantastisk start på uken, høres ut som du har en spennende uke foran deg. Masse lykke til!

  Nyt sol og varme i Oslo 🙂

  Alltid så kjekt å titte innom fin blogg. Mange flotte bilder 🙂

  Klem, K 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för lycka till Kristine! Behöver det den här veckan…! 😉 Och 1000 tack för underbart härlig bloggfeedback! Jag blir SÅ glad!

   Önskar dig en magisk dag och en riktigt solig vecka! Vårvärmen är ju bara helt fantastisk! Stor klem!

 2. Jonas says:

  Oavsett vad ni hittar på så kommer det bli kalas!

 3. katta says:

  Blir det utlandsflytt igen? Det är min gissning eller kanske bara flytt.. Oavsett, lycka till!
  /K

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK för lycka till Katta! 🙂 Kan behöva det den här veckan… ! 😉

   Happy new week! Kram!

 4. Elisabet says:

  Vad spännande att höra mer om vad det är på gång! Lycka till i Stockholm och hoppas att våren fortsätter ljus, solig och fin! Kram!

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. Elisabet! 🙂 Allt känns väldigt, väldigt spännande måste jag säga…..! Och tack för lycka till i Stockholm, det behöver jag!

   Önskar dig också en riktigt ljus, solig, fin & härlig vår! Här i Oslo har vi sommarvärme idag! Underbart! kram!

 5. Mona says:

  Lycka till med allt ni ta er för,och jag mår så GOTT av din blogg.Kram!

  • gizmolina says:

   Åh så otroligt fin feedback! Tusen miljoner TACK Mona! Nu blev jag såååå glad! 🙂 Och tack för lycka till. Detta känns väldigt spännande!

   Önskar dig en underbar kväll! Kram!

 6. Nilla says:

  Vilken spännande vecka

  • gizmolina says:

   Ja detta är den mest spännande veckan på flera år! På riktigt. 🙂

   Njut den vackra kvällen Nilla! Kram!

 7. Nilla says:

  Varför kommer aldrig hela meddelandet med från min iPhone? Önskade dig en underbar vecka och hoppas allt blir så bra det bara kan. Kramar

  • gizmolina says:

   Oj, är det ofta så? att inte hela meddelandet kommer med? Så tokigt…!

   Önskar dig också den bästa veckan! Kram!

 8. Trine says:

  Jeg gjetter dere tenker på å adoptere 🙂

  • gizmolina says:

   Adoptera??? Det har jag faktiskt aldrig tänkt på en gång…. Så, nej, där gissar du fel Trine.

   Önskar dig en fin kväll. Klem!

 9. Camilla says:

  Å såå spennende, masse lykke til i Stockholm,og med hemmelighetene, gleder meg til å høre:) Ha en super uke 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Camilla! 🙂 Ja, detta är verkligen super duper spännande, och samtidigt lite läskigt… Ska snart berätta vad det handlar om!

   Önskar dig också en super vecka fylld av lyckliga stunder! Klem!

 10. Vilken spännande vecka ni har framför er! Oavsett vad det gäller (jag gissar ngt med Thailand :-)) så säger jag “hoppa, våga, chansa” livet är för kort för att inte prova nya saker- man kan alltid gå tillbaka! 🙂 Själv chansade jag idag o mailade en person om en grej som kan vara avgörande för min karriär- antagligen vill/kan personen inte alls hjälpa mig då jag på många sätt saknar erfarenhet kring ämnet men kanske, kanske vågar han satsa på mig…vi får se men själv är jag nöjd över att jag vågade maila oavsett vad han svarar 🙂

  Önskar er alla en fin vecka!
  Kram!

 11. Annie says:

  Oj vilken spännande cliffhanger du bjöd på här.. 🙂 Kittlande beslut förstår jag.. tror också på en ev utlandsflytt under en period 🙂 Oavsett så lycka till!! Ha en härlig solig dag! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *