HAPPY NEW WEEK!

Allmänt

8f84874453fb0239d63070477fda46a8

Dagens tänkvärda.

Happy måndag sweeties! 

Hjälp vad f.o.r.t. dagarna har gått! Upptäckte precis att jag inte bloggat sedan fredag men det känns som igår…  Mitt liv är ett race just nu och jag måste erkänna att jag har enormt svårt att hänga med i svängarna… men jag stoppar upp i bland och tar 3 djupa andetag (breath in, breath out..!) också vet jag att det är en övergående period och kära du, jag kommer att berätta vad det är som gör att jag är så här upptagen alldelens strax. Promise!

Och i lördags lämnade vi girls Luleå och jag hade lyckats hitta en flight som gjorde att vi hade mer än 4 timmar innan vi skulle flyga vidare mot Oslo så vi hoppade på flygtåget och åkte in till Stockholm som bjöd på ett f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.t. sommarväder.  Vi var inom lite butiker (hade lovat hjärtat flamingos) också shoppade jag helt galet mycket blommorHötorget för vi kom dit strax före de skulle stänga så de sålde ut alla snittblommor hur billigt som helst. Tyvärr hann vi aldrig bort till NK etc. (vi var runt Drottninggatan) men det var ändå underbart att vara inne i city en stund och känna Stockholm under fötterna.  Och sen, på väg tillbaka till Arlanda så startade bröllopet mellan Carl Philip & Sofia så då såg vi det på min i-phone hela vägen från City Terminalen till boarding. Herregud, jag höll på att gå in i folk hela tiden. Ha, ha. Och precis då de sa sitt ja så gick vi genom security.. Men alltså åh så vackert allt var! och klänningen var fantastisk! och Carl Philips tal….magiskt! Det enda som fick mig att höja lite på ögonbrynen var att Sofias tatuering syntes så väl, jag trodde faktiskt att hon skulle dölja den… (det hade jag gjort med min) för jag kan personligen känna att den kanske inte helt passade in i settingen… Men som sagt, allt annat var amazing och otroligt vackert!   Såg du också bröllopet? Vad tyckte du?

11267175_10152880530640796_634262260304287538_n

En av de 3 buketter som blev med mig hem från Stockholm i lördags.  (jag fick dessa + 3 stora buntar med rosor för 100 kr).

20150612_0165

Åhhh jag hittade precis några helt magiska bilder av mitt älskade hjärta i min inbox. Det är min bästa Jonas som knipsat dem uppe i Luleå i helgen. Alltså snacka om att bild kvaliteten blir SÅ mycket bättre när man fotar med en riktig proffs kamera också är ju Jonas grymt duktig!  Den här underbara bilden knipsade han utanför domkyrkan.  Mitt älskade lilla hjärta som betyder allt för mig…! Hennes super fina kjol & underbara hårbølge kommer från Soup Store, finaste blusen från How to Kiss a Frog. Och om du bor i Malmö området och söker en fotograf: kontakta Jonas!

Nu ska jag ta och göra klart inbjudningskorten till Johannas fest. Ska visa er dem sen… också ska jag planera sommarfesten för Johannas klass som jag håller i trådarna i. Det blir fest både på onsdag och torsdag  (och fredag + lördag + söndag) den här veckan och på fredag är det sista skoldagen här i Norge. Åh tänk- sen är det sommarlov!!! L.o.v.e.l.y.!

Önskar dig den bästa dagen dag fylld av solsken! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Lena says:

  Tyckte det var hur fint som helst att man såg tatueringen, tror det är en Yoga tatuering. Om man tatuerar sig så förmododar jag att man står för det. Tyckte det passade perfekt, är ju liksom hon på något sätt.

  • gizmolina says:

   Håller med om att tatueringen är hon och att den är fin. Och ja, det är en yoga symbol. Jag står för mina tatueringar jag också men jag väljer ändå inte att visa ena i alla lägen för jag tycker inte alltid att det passar. Men som sagt: Sofia strålade och var helt fantastisk vacker. Vilken tjej! och vilken klänning. Ur tjusig!

   Önskar dig en underbar dag Lena! Kram! 🙂

 2. Titti says:

  Ett vackert och personligt bröllop, tycker kanske som du med tatueringen.
  Klänningen tjusig men inte så mycket Ida Sjöstedt som jag trodde den skulle vara.
  Victoria var så snygg i sin H&M.
  Ha en fin dag.
  Kram Titti

 3. Josephine says:

  Jag tänkte precis samma sak, hon skulle ha dolt tatueringen.
  Resten var så fint! Estelle va så fin & duktig! Kram

 4. Ditte says:

  Visst var det ett ljuvligt bröllop med så mycket kärlek och glädje och verkligen en “egen design” av allt. Jag tycker att det var helt ok att tatueringen syntes, tror nog det var menat så, annars hade Sofia dolt den. Den är en del av henne och hon har så många gånger sagt att hon står för vad och vem hon är och då ingår den. KLänningen var så vacker, men trist att de norska gästerna inte hade, i mitt tycke, (och många klädkunniga särskilt klädsamma klänningar.Kanske dags att sikta in sig på de danska kungligheterna som fick många pluspoäng, eller de svenska…Jag njöt till fullo av allt och tittade i flera timmar.
  Mysigt att ni hann in till Hötorget och det är där jag alltid handlar mina helgblommor. Hur billigt som helst före stängningsdags.
  Och visst är Stockholm helt ljuvligt!
  Härlig bild på Johanna och visst blir det skillnad om bilder tas av en fotograf och med riktig kamera.
  Lycka till med inbjudningskort och fest.
  Och du, kom ihåg att andas då och då. Tiden har du….
  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *