HAPPY NEW WEEK!

12032047_10153100100935796_4130404897335124364_n

Dagens pepp.

Happy new week sweeties! 

Jag har varit utan nett en stund på morgon men nu fungerar äntligen tekniken igen!  och det gör även tvättmaskinen för min bästa bror var här och hjälpte mig med diverse monteringar igår  och innan han skulle gå så bad jag honom ta en titt på saken. 2 sek senare rullade allt igen! Åhhh vad skulle jag göra utan honom? Han fixar “allt” och det är jag så otroligt tacksam för!

Men städa, det får jag göra själv och igår tröttnade jag på att bordet ute i ljusgården är totalt belamrat med pyssel och eftersom vi skulle ha mamma & Hans på middag så fick jag en bra anledning till att ta tag i kaoset….

11986389_10153100134785796_2177057559971264366_n

Snacka om kreativt kaos! Ha, ha. Men jag har inte brytt mig för jag är så otroligt glad över att J och hennes kompisar väljer pyssel framför i-pad och datorn så ja, de har fått hålla på här… så mycket de vill !  Men, nu då vi äntligen fått på plats ett DIY rum uppe så är planen att de ska sitta där…

…och i så fall kanske bordet får se ut så här istället i fortsättningen:

12032150_10153100103295796_5621794040792741503_n

Åhhh så skönt det var att få bort allt och duka fint! Underbart! Så här satt vi och åt middag igår kväll och i bloggande stund ser det ut så här. Sooolen strålar som ni ser och de där fina spisebrikkerna från Svenskt Tenn matchade verkligen golvet perfekt!  (jag vill byta ut både golvet och tyget på sittbänken men det får nog vänta lite.…).  De fina ljuslyktorna + vita vasen kommer föresten från HomeNORD (de är Tine K Home) och att lägga pälsarna över stolarna ger ett mysigt höstligt intryck…

Johanna testade ju discodans igår ! och alltså det såg så kul ut att jag fick lust att börja på det själv! men min darling höll på att skämmas ihjäl bara av att jag sa det så om hon får bestämma så är det kört, men nu får hon ju som tur är inte det så ja, OM det blir en vuxengrupp så ska jag absolut testa! för man kan aldrig ha för mycket glitter & disco i livet! 😉

Nej, nu är det bäst att jag kommer mig iväg ut. Har massor på dagens lista och J vill bli hämtad direkt efter skolan. Lilla hjärtat… hon har inte helt kommit in i Fritids/AKS-livet ännu….men det kommer nog!

Önskar dig en fantastisk start på veckan!  och du, släpp aldrig taget om din dröm…!  skriv ner den och läs den högt för dig själv, på så sätt blir den så mycket mer verklig

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. LINE says:

  God uke til dere. Det er godt å se at flere har brukt spisebordene sine til barnasaktiviteter. Vi har konstant lego city, Lego Heartlake City på våres spisebord, men nå ble jeg så inspirert av ditt vakre voksenbord, at jeg tror jeg i anl høstferien skal rydde litt.

  • Åh så skönt att höra att det inte bara är hemma hos oss som bordet kan ha sånt kaos… ! 😉 Och så härligt att jag inspirerar till att rydde litt.. ! för jag kan avslöja att det känns magiskt att ha så rent & fräscht här ute idag. Inte en lego bit, pärla eller pensel i sikte ! Fast vi får väl se hur länge det håller… 😉

   Önskar dig en strålande fin höstdag! Klem!

 2. Anna says:

  Byta golv? Tycker det är så snyggt. Men kanske annat att bara se det på bild.

  Ha en fin dag.

  Kram Anna

 3. Titti says:

  Jag skulle nog inte heller vilja vara på fritids med dig som mamma. Det händer alltid nått kul! Eller bara lyxen att det finns en vuxen i heffet efter skolan. Det är sånt som är värt något under uppväxten

 4. Så utrolig fint:)
  Og så deilig med slikt kreativt kaos! 🙂

 5. Helene says:

  Jeg synes gulvet er en keeper – så kult med noe som skiller seg litt ut:) Grønn av misunnelse på dette rommet..

 6. Jessica says:

  Å din matplats är så fin! Älskar golvet och tyget!
  Vilket kreativt kaos – då är det som roligast 🙂
  Tänkte på dig när jag såg “ditt” gula skåp på Ikea häromdagen, mycket fint!

 7. Ramona says:

  Här är renoverings kaos istället 🙂
  Vilket otroligt fint rum ni har där. Riktigt mysigt. Kram och ha en fin dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *