HAPPY NEW WEEK!

12112168_10153110815550796_3817790636071710294_n

Dagens pepp.

Gooodmorgon sweeties! 

OMG! idag var det kallt på morgon alltså. Vi snackar frost / is på bilen (!) och bara ynkliga +2 grader. Brrrr….!!!  Så vilken himla TUR att jag shoppade fingervantar till hjärtat i helgen för de fick invigas på morgon.  Nu fattas bara att snön gör sin entré, då dör jag! eller nej, då bokar jag en enkel biljett till varmare breddgrader!  Åhhh så härligt det vore med sand mellan tårna och som tur är så dröjer det inte allt för länge innan det blir verklighet. Och vet ni vad jag gjorde i helgen? Jag drack årets 1:a julmust! Ho, ho… christmas coming up!  Men först njuter vi oktober och laddar för Halloween.

Åh nu ska de prata om det här med att ha barnen sovande i sin säng på Nyhetsmorgon, det måste jag lyssna på (jag tycker att barnpsykologen Jenny är så duktig) för i natt kom J tassande p.g.a. läskiga mardrömmar och sen hade hon sååå svårt att somna om stackars…   Men jag tycker bara att det är mysigt då hon sover i min säng och om det gör henne mer trygg så är det värt det. Sen vet man ju att det är för en begränsad tid i livet… Hur gör du? Låter du dina barn sova tillsammans med dig / er ?

12047198_10153110816055796_4235468725568686415_n

Man kan aldrig ha för mycket tyll i sitt liv… !

Nej, nu måste jag ta tag i dagen här!  Men du, kom i håg att du är stark som en diamant! så sträck på dig och låt ingen få dig att tro att du inte kan uppnå din dröm!

Måndags pepp!!!

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Petra says:

  Tittar också på nyhetsmorgon nu:) ja alla mina fyra har fått komma in till mig om nätterna jag tycker det är mysigt.Kramar

  • Så härligt att höra att fler än jag tycker att det är mysigt! 🙂 Och Nyhetsmorgon är verkligen ett trevligt program tycker jag!

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin måndag Petra! Kram!

 2. Oslofru says:

  Vilken otroligt fin blogg du har <3

  • Åh tusen miljoner T.A.C.K. Oslofrun! Det var den finaste feedback jag kunde få på morgon! så nu smiler jag från öra till öra här… ! 🙂

   Önskar dig en magisk start på veckan! Kram!

 3. Titti says:

  Absolut får de sova här. Tyvärr blir det mer och met sällan. Så ibland bjuder jag in till pyjamasparty

 4. Hos oss sover de två små i vår säng ibland- de måste somna i sina sängar (för då kan vi ju sitta hos dem osv så de känner trygghet om det vill det) men annars får de sova hos oss om de kommer på natten! Inte för att jag tycker det är så mysigt längre för det blir så sjukt trångt, plus att båda tjejerna vill ligga brevid/på mig så ja, trångt blir det men med tre barn så lever jag efter “så länge alla sover är det en bra natt” 🙂

  Så ja, de sover hos oss ibland och jag har det hellre så än att de ska vara vakna och ledsna och känna sig otrygga! Det är ju ändå en så kort period och att neka ett ledset barn att sova hos sina föräldrar tycker jag inte känns okej (alla gör såklart som dom vill men för mig känns det inte okej) och dessutom har jag inte de orken på natten att hantera massa gråt och skrik 🙂

  • Jag förstår att det kan bli trångt med 3 barn i sängen… men vad gör vi inte för de små?! 😉 Jag har ju bara Johanna + att jag oftast är hemma själv så här finns det plats! Men då JIG är hemma så klagar han alltid på att det blir så trångt… 😉 Fast nu är det inte så ofta som J sover hos oss / mig längre, bara ibland…

   Önskar dig en riktigt härlig kväll och en god natts sömn! Kram!

 5. Maja says:

  Skorna är to die for! Vart kommer de ifrån? Vet du? Åhhh, jag är kär!

  Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig eftersom du älskar design och skönhet.
  Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta.

 6. Anneli says:

  Mina har självklart fått sova hos oss, dottern ville dock aldrig, men killarna kom allt som oftast och det måste ju vara en trygghet för dom.
  Nu är de större och skulle aldrig komma såklart, det är en sådan kort period i livet och nu kan man sakna många av de där stunderna <3
  Tack för en tokinspirerande blogg. Kram kram

 7. Kristin says:

  Alle mine tre er velkomne i vår seng! Ville aldri nektet dem det. Men det hender jeg forviser den siste som kommer til fotenden av sengen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *