HAPPY NEW WEEK!

Allmänt

BqQcHNtCQAI4qjK

Mooorning girls! 

Alltså jag dör så snygg outfit Prinsessan Sofia hade på sig på gårdagens kungliga happening: dopet till prins Nicolas! Såååå snyggt in i minsta detalj!

Jag ska skriva mycket mer strax men nu pågår ett packnings-race här för JIG lyfter strax mot Hong Kong så ska köra honom till flyget… Återkommer! Så där ja, då har JIG haft boarding och jag är tillbaka hemma i Casa Gizmolina. Sitter med hårrullar och gör mig klar för en lovely lunch med en BFF men först ska jag blogga klart… så, var var jag? Jo, gårdagens dop!  Jag älskar, som ni vet, allt som har med kungligheter att göra så igår bjöd jag hem mamma, Hans och min bror på “Royal Brunch” kl. 11.50 då sändningen startade på TV.  Sen satt jag klistrad framför skärmen (eller ja, egentligen sprang jag mest fram och tillbaka till köket men jag hade på sändningen på min Mac där också) och förutom att jag tycker att Sofia var helt galet snygg så var ju Estelle heeeelt bedårande! Gud så söt hon är!   Men sen var det ju SÅ pinsamt att prästen sa FEL namn då hon satte vatten på huvudet på lilla prinsen. För visst sa hon Nicolas Carl Gustaf? istället för Nicolas Paul Gustaf? eller var det bara jag som hörde fel?  Nej, hon sa fel, för den blicken som Madeleine fick i samma sekund var inte att leka med (om blickar kunde döda…) så ja, lite tokigt blev det… ! 😉  Såg du dopet?  Vem tyckte du var bäst klädd?

Uppdatering tisdag kl.11: jag såg precis om dopsekvensen på SVT Play och visst har ni rätt mina vänner – prästen sa prinsens rätta namn då hon satte vatten på hans huvud. Det var jag som hörde fel… !  och tur var väl det. 

sofia-1

OMG så snygg hon är här!  Very royal indeed ! 

sofia-eva-1

Och klänningen…. älskar färgen! 

1200+(8)

Tveklöst den snyggaste outfit jag sett på Sofia. Ever! 

madeleine-chris-1_0

Prinsessan Madeleine i klänning från Valentino, den är inte helt i min smak men hennes håruppsättning är amazing!

madeleine-chris-tt.jpg

Den b.l.i.c.k.e.n….!  (tror Mr. i familjen glömt nappen /smokken till lilla prinsen…)  Men alltså är det bara jag som känner att C inte känns 100% rätt för M? Jag tycker helt enkelt inte att de verkar vara en perfect match…  Och igår var han ute på Sturehof efter dopet utan M. Är inte det lite märkligt? (tror inte Daniel skulle göra något sånt… )  Och jag menar inte att det är märkligt att han går ut själv, det gör jag också ofta!, men att göra det just på dopdagen är det jag kan tycka är lite speciellt. 

Solen stråååålar över Luleå idag men det är freezing ute. Shit så kallt det var på morgon! så kallt att jag luftade min favorit päls från Zara och körde Ugg på fötterna. Brrr… !   (tror minsann att det är hög tid att ställa in utemöblerna och flytta in olivträden).  Nej, nu ska jag piffa till mig klart här innan jag cyklar iväg.  Att luncha med en av mina allra bästa vänner blir bara SÅ mysigt!

Happy new week!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Evelina says:

  Åh hjälp vilken blick!! =)

 2. Nej men nu var jag tvungen att kolla igen, för jag reagerade inte alls på att hon sa fel namn och jag tycker tydligt hon säger “Paul”….tänker att det skulle blivit stora skriverier ifall hon sa fel och ingen har nämnt det- så jag tycker mig iaf höra att det blev rätt 🙂

  Sofia var ju absolut snyggast- sedan tycker jag Louise Gottliebs klänninge var väldigt fick också- och Estelle, vilken stjärna!

  Kram!

 3. Titti says:

  Tänk jag tycker precis som du angående C.
  Han känns inte bekväm med de kungliga…..få se vad framtiden visar….
  Sofia klart snyggast.
  Madeleine också tjusig men en något mera svårburen klänning.
  Victoria något “tråkig”.
  Noterade Sofie Fahrmans väska…..dyrgrip från Louis Vuitton.
  Kram Titti från ett soligt Umeå

 4. kerstin says:

  Såg dopet igår och var tvungen att dubbelkolla idag ifall prästen säger fel….vilket hon inte gör…klart och tydligt Paul…
  håller nog med dig om att det perfekta paret är dom inte..inte som de två andra syskonen i den kungliga skaran…men tiden får väl utvisa…två av
  kungens systrar lever väl åtskilt med sina hälfter…?! Ja en av dom har väl död om jag inte minns fel..

 5. Lotta says:

  Hör också ett tydligt Paul :_) Men jag håller med dig om Cris. Han tycks vara så arrogant och självupptagen jämfört med Daniel :-/ Det reagerade jag redan på deras Bröllop. Det var också stelt och konstlat 🙁 Han stod och pillade med slipsen minns jag :-(Han var väl också ute och festsde runt i NY när lilla prinsessan Eleonora var nyfödd 🙁 Neeej inte alls gjort något bra intryck hos mig….får väl se hur länge det äktenskapet håller :-/

 6. Annika K says:

  Nä det kommer inte att hålla.
  Han lever singelliv i förhållandet.
  Klart man ska kunna göra saker på var sitt håll. Men han gör ju typ allt utan M

 7. Christina says:

  Tycker det lyser kärlek om Madeleine och Chris. Bilden ovan såg jag aldrig under dopet men den kanske fanns i någon av tidningarna Aftonbladet eller Expressen. Framförallt Aftonbladet gör ju allt för att svärta ner både Madeleine och Chris. Han är ingen medlem i kungafamiljen och kan alltså inte jämföras med varken Daniel eller Sofia.
  Kan inte vara en enkel situation med dop som visas i TV där lillprinsen skriker och Leonore springer runt.

 8. Titti says:

  C är ju inte svensk
  I USA och England är det ju vanligare att bjuda sina vänner på “lokal” istället för i hemmet. Och C som ej tagit emot prins titel och inte har någon bostad i Sverige passar på att umgås med släkt och vänner på restaurang. Inget konstigt tycker jag. Tycker det är toppen att han sa nej till prins. Vi kan inte ha hur mycket prinsar och prinsessor som helst. Jag älskar kungahuset. Kronprinsessan och Daniels barn kan få bli prinsar och prinsessor. Madde och Carl Philips äkta makar kan stanna vid herr och fru och deras bArn bli så vanliga ungar de kan bli.

  Kungens systrars barn är ju tex bara “vanliga” barn. Så det räcker nu tycker jag
  Låt skatteoengarna gå till Skolan och vård istället ☺

 9. Astrid says:

  Helt enig Tror rett og slett han er flørt Akkurat som Ari Men det gjenstår å se Helt enig med deg Alt det kongelige er bare Helt Herlig å se på Nyt tirsdagen Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *