HAPPY NEW WEEK!

Allmänt

new beginning quote

Dagens tänkvärda.

Happy new week sweeties! 

Oh noooo, jag vaknade i.n.t.e. av klockan på morgon….det är ju såååå mörkt ute nu när all snö regnat bort så jag trodde det var mitt i natten och att jag drömde….Så jag körde darlingen till skolan i pyjamas, ha, ha. Men vem bryr sig? som Johanna brukar säga.

Och vad det verkar blåsa nere i södra Sverige! Hoppas att ingen av er råkat ut för någon olycka? Skickar varma tankar till er som eventuellt drabbats. Här uppe i norr var det också lite blåsigt igår kväll / natt, men absolut inte stormbyar, bara välta-julgranen-byar så när jag postat det här inlägget ska jag ut ställa upp vår utegran. (tror den måste byta plats och så mer i lä… )  Det blir ju så stämningsfullt nu av alla julgranar och stjärnor som lyser upp hus, balkonger och gårdar. Och på tal om stämningsfullt… i helgen hade Johannas kör en konsert i Domkyrkan med insamling till ett mentormamma prosjekt som bygger på att fler barn i världen ska få fylla 5.  Ett väldigt fint ändamål. Och jag trodde att J´s kör kanske skulle sjunga en sång eller två!? Men, de var med hela konserten, i 1 time. Imponerande!  och jag hamnade i riktigt härlig julstämning! Kyrkan är ett vackert rum…. !

12294710_10153193290155796_1603776236252768559_n

Vi hälsades välkomna av dessa sötnosar som delade ut programblad.  Lilla hjärtat… det här var hennes 1:a konsert med kören.

12313520_10153193355765796_8748640480227938139_n

S.t.ä.m.n.i.n.g.s.f.u.l.l.t.!   

Jag vet inte hur det gick till? men jag knipsad inte en enda bild resten av helgen….?!?  Inte ens på adventsljusstaken (!), så jag ska ta igen det idag och visa er bilder senare.  Men, vad gjorde jag då i helgen förutom att gå på konsert i kyrkan?  Jo, på fredag mötte jag upp Patrik, en vän som jag inte sett sedan jag flyttade från Luleå, så det var typ 22 år (minst) sen sist och alltså det var SÅ trevligt att ses! Vi hade så kul och så mycket att prata om att vi var tvugna att mötas upp på lördagen också för en Part 2 av samtalet.  Sånt är ju bara underbart!  Och vi har absolut inte pratat klart ännu så vi ska ses väldigt snart igen. Åhhh så kul det är med vänner som ger energi och som bara är så där FAB att hänga med! (vi umgicks i samma gäng då jag bodde här, jag hade mest killkompisar under min uppväxt).  Och förutom att hänga med P på Clarion + CG´s så har vi varit på en trevlig middag hos mamma & Hans och darlingen har varit på Luleå City Basket julfest så ja, helgen försvann verkligen…!

Nej, nu måste jag ta tag i dagen här men först, på begäran av er, så kommer här bilderna av Johannas julkalender gaver igen: (men, jag måste ta bort dem i eftermiddag, igen, så att inte darlingen ser dem).

Uppdatering kl.15.30: tog precis bort bilderna. Hoppas de inspirerade er som ska ut och shoppa sista-minuten-kalender-ting.

Nej, nu måste jag verkligen ta tag i dagen här. En dusch & god frukost ska nog få mig att piggna till!

Önskar dig en underbart start på veckan! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Åh, vad stämningsfullt med konsert i kyrkan – mina tjejer går också och sjunger i en kör men tyvärr missar vi uppsjungningen då gymnastikens julshow och julkoncerten krockade….så ja, tjejerna fick välja och självklart ville de hellre vara ballerinor än tärnor i luciatåget….men jag hade nog hellre gått till kyrkan 🙂

  Sonens klass går dock luciatåg för hela skolan i år så jag ska minsann smita in och tjvukika på det luciatåget – fick förhållningsreglerna av sonen att jag skulle sitta längst bak och inte gråta….när man är 10år så skäms man helt plötsligt för mamma :-))

  Ha en fin dag kära Du!
  Kram!

  • gizmolina says:

   Vad kul att dina tjejer också sjunger i kör! 🙂 Och jag förstår ballerina prioriteringen…! för de har säkert gått i luciatåg förut? För oss är hela luciagrejen helt ny eftersom man inte firar lucia i Norge så i år blir det första gången Johanna är med! Och som jag längtar…! (blir rörd bara jag tänker på det…) Men vilken söt son du har! Jag gråter själv hela tiden åt allt och Johanna kan också tycka att det är liiite pinsamt ibland… 😉 Men vi blir ju så rörda, eller hur?!

   Önskar dig en magisk dag, tänk – sista dagen i november! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *