HAPPY NEW WEEK!

positive-life-picture-quote

Dagens reminder.

Goooodmorning! 

Idag är det krispigt ute alltså… vi snackar -25 (!) grader så ja, det känns inte speciellt festligt att jag måste ut och skotta bort en stor plogvall så att jag kan köra in/ut med bilen lättare (fick ta sats på morgon…) också måste jag dessutom ta bort snön som är ivägen för postbilen.  Oh my… tur det snart är vår! 😉

Bilen startade föresten på morgon. Den lyckan!  och vi är back on track med tiden tack vare att vi somnade sent igår så bye, bye jet-lag för den här gången.

329013_10150474181395796_839289496_o

Så här såg vi girls ut den här dagen för 4 år sen. Vi hade precis kommit hem från Thailand då också och vi kom hem till ett k.a.o.s. av flyttkartonger för vi hade precis flyttat. Tänk – sedan då har vi bott på 3 adresser (!) och jag har fortfarande flyttkartonger omkring mig. Livet alltså… vilken resa…!  

Nu ska jag duka fram lite frukost och sen, efter snöskottningen, känner jag mig enormt laddad för att ta tag i veckan. Tänk, redan 18 januari idag!  det betyder att det är hög tid att ta tag i alla planer…!   🙂

Happy new week!!!

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Josefine says:

  Brr… Kallt här i söder också, men “bara” -13… Håller på med en stor renovering och har inga element och när det dessutom blev strömavbrott några timmar nu på morgonen är det iskallt inne!! Men sol och vackert ute samt en värmande takeawaykaffe från macken plus värmeljus och eld i kaminen så funkar det! Är ledig och har en elektriker här som ska installera spotlights i taket och som tur är behöver han ingen el!?

  • gizmolina says:

   Åh -13 låter som rena sommaren! 😉 Nejdå, -13 i söder är nästan som -25 här uppe i norr…. ! Så kul det låter med en stor renovering! Hoppas att alla spotlights kom på plats igår och att du får en härlig tisdag utan strömavbrott !

   Kram! 🙂

 2. Ida says:

  Elsker jakken din på bilde-hvor er den far? :)Gleder meg til mer interiør tips fremover, nå som du er i Norge igjen 🙂

  • gizmolina says:

   Så kul att du gillar jackan! Tusen tack! 🙂 Den kommer från Odd Molly men bilden är som sagt 4 år gammal så den finns nog inte att få tag i längre… Och sen verkar du ha missförstått var jag bor?! Vi flyttade till Sverige i augusti. Men – oberoende av var jag bor så kan jag självklart bjuda på fler interiörtips! Så – det kommer !

   Önskar dig en riktigt fin tisdag Ida! Klem!

 3. Petra says:

  Vi hade bara -10 och jag tycker det är kallt:)Men snart är våren här.kramar

  • gizmolina says:

   -10 ÄR kallt det också! Men lite skönare än de -27 som vi har idag… 😉 Brrr…! Så som sagt: TUR det snart är vår !

   Happy tisdag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *