HAPPY E.A.S.T.E.R. WEEK!

Allmänt

large-1 2

Dagens reminder.

Glad måndag kära bloggvänner! 

Då har de sista skoldagarna före påsklovet startar kickat igång! Och på morgon blev jag med J upp till klassrummet med lite påskpynt. Jag hade köpt påskliljor till frökens kateder och en bunt påskris med gula fjädrar att ställa i fönstret.  Tänk så lite som ska till så blev det plötsligt påsk i rummet där  J och hennes klasskompisar tillbringar så mycket tid.  En tacksam present att ge!  Och i helgen blev det påsk i Johannas rum här hemma också! Hon hade önskat sig videkissar (hon tycker att de är så mjuka och gossiga) så så fick det bli. Men alltså vilken helg det här har varit! Eller det var väl lördagen som var mest crazy för guess what: vi hade j.o.r.d.b.ä.v.n.i.n.g. !

Jag vet, hur overkligt som helst och gissa om jag blev rädd då jag vaknade av det.  Det var runt kl.23 och jag hade somnat framför TV´n och vaknar av att jag tror att torktumlaren eller tvättmaskinen nere i källaren höll på att explodera fram till att jag kom på att de var avslagna , då tänkte jag att det måste vara en vattenledning som håller på att sprängas?! för det brummade och darrade så otroligt märkligt.  Men plötsligt var allt över! och då tänkte jag att det var nog bara en traktor som var ute och plogade eller ett snöras från taket. Men så surfade jag in på Expressen en stund senare och upptäcker då att det var en jordbävning jag upplevt. Oh my, allt ska man vara med om!  Och det var ju inte bara det som hände på lördagskvällen, det var dessutom earth-hour (kom på det kl.21.10 så jag tyckt att alla grannar lagt sig otroligt tidigt) och nån märklig kupp mot många medier på nett… Så ja, igår uppskattade jag att det var en ny härlig dag och då hade vi pappa m. fru och min bror här på en trevlig lunch. Men mer om det senare för en sak i taget! 🙂

10561603_10153403631785796_316796249528399590_n

Jag pyntade J´s ris med puderrosa fjädrar och söta dekorationer från Maileg. Och den är rosa Audio Pro´n är bara det bästa jag någonsin vunnit! den används flitigt här hemma. (vi kör bluetooth från i-phone).

942295_10153403636285796_2201686802694275044_n

Och alltså vi älskar den här Miffy lampan. Shoppade den hos Home Nord strax efter att vi flyttade in här och det bästa med den är att den har dimmer så på kvällen kan den lysa upp rummet och sen, då J ska lägga sig så dimmar vi ner…  

11148385_10153403637410796_1324445168713603048_n

Tavlan köpte jag i Oslo före flytten och nu då vi var där så såg jag att de hade den på -50% rabatt hos Ting (ett tips!).

Jag var iväg och veckohandlade mat på väg hem från skolan på morgon och nu ska jag fixa i ordning några små påskpresenter som ska iväg i posten så att de hinner fram i tid.  Sen är det hög tid att boka flygbiljetter för vi ska inte bara vara i Luleå på påsklovet, vi ska iväg på en liten resa också…

Hoppas att du har haft en härlig helg och en riktigt fin start på dagen?!

Nu kör vi måndag girls! 🙂

L.o.V.e.!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HAPPY E.A.S.T.E.R. WEEK!”

  1. Pia says:

    Så fint arrangemang !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *