Happy new week!


Dagens tänkvärda.

Tänk – imorgon är det SEPTEMBER! En av mina absoluta FAVORIT månader för jag bara älskar då HÖSTEN gör sin entré också kanske det beror på att jag fyller år då också = jag förknippar månaden med något FESTLIGT! 🙂

Men, idag är det fortarande augusti och ute skiner solen från en vackert BLÅ himmel. Underbart ! Johanna kom intassande till mig ovanligt tidigt idag, redan 06.15, och vi har både perlat (lagt perlbrickor) och kört Brio tåg på morgon. Nu sitter jag här med hår-rullar och ska strax hoppa i duschen.


Det börjar bli dags att byta ut sommarskorna mot höstskor..

Min dag bjuder som vanligt på plock & foto och jag GLEDER mig! och Johanna säger att hon längtar till dagis och lek med kompisarna så vi ser båda fram emot att FÅNGA dagen !

Önskar dig den BÄSTA starten på veckan och tycker att du ska kicka igång dagen med den HÄR låten som är min favorit just nu. När jag är ute och åker bil på dagarna så drar jag på högsta volym när den dyker upp på radion (the Voice).

Nu KÖR vi !

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Happy new week!”

 1. Karin says:

  Hejsan
  Det är spännande att öppna din blogg varje dag, du hittar på så mycket kul och är busig! Jag gillar dig verkligen.

  Kramar från gröna sköna Skåne

 2. Karin-
  TUSEN TACK för din fina kommenatar! 🙂 Nu förgyllde du min måndag! Önskar dig en härlig dag! Kram! 🙂

 3. mini says:

  happy happy monday till er där borta! här i sthlm skiner solen och jag bara längtar efter september, som du! mini

 4. Anna says:

  En underbar måndag önskar jag dig! Tusen tack för all positiv energi du sprider på din blogg. Har en tung morgon,men fick lust på dagen igen på grund av ditt inlägg! Härligt nu kör vi..

 5. Mini-
  TACK för dim HAPPY kommentar! Önskar dig en super dag. Kram! 🙂

  Anna-
  Tusen miljoner TACK för din fina kommentar. När jag läser att jag piggat upp dig blir jag LYCKLIG! 🙂 Njut din dag! Kram ! 🙂

 6. det e väl skönt när barnen VILL till dagis. Då slipper man gå och tänka på det…

  Hoppas ni får en härlig vecka!

 7. Anne says:

  Ja nu börjar en fantastisk vecka. Du har så rätt så, som alltid 😉

  Njut dagen!

  //AK

 8. Anette says:

  Du har så fin blogg! 🙂
  Positiv og lys.

  Og Johanna er så delikat i klærne bestandig, me like 🙂

 9. Anne_K says:

  Visst är hösten härlig!

  Nu när jag precis börjat ett nytt jobb så känns dina inspirerande ord, precis så jag känner det!

  Den här hösten kommer bli toppen!

  Jag hoppas alla som läser bloggen får känna samma känsla. The sky is the limit!

 10. Jessica E says:

  Hej

  Var har du köpt den fina barnmatstolen i rosa, med kronan på? den är så fin!!

  KRAM

 11. Mia says:

  Hej AnnaStina! Har ganska nyss hittat till din fina blogg som jag gillar sååå mycket! Den är både mysig, inspirerande och personlig! Jag håller som bäst på att läsa dina äldre inlägg i arkivet och läste nyss inlägget gjort 070928 där du skrev så skojigt om en vit blus med en konstig lapp på! Jag fick mig ett gott skratt, du har så härlig humor!! Det gjorde min måndag kan jag säga!=)

 12. Så underbart med sol. Jag håller med dig hösten är en härlig årstid! Ha en fin dag! 🙂

 13. Frida says:

  Åh, vad jag älskar din blogg. Den har sådan härlig blandning av en massa underbart 🙂 Tänkte höra vart du hittar alla dina fina inspirerande citat? Vart ska jag leta för att kunna inspirera mina läsare och mig själv?

  Hoppas du har fått en fin start på en ny vecka!

 14. Yvonne says:

  Det är så kul att läsa din blogg, du sprider så mycket glädje och inspiration. Skrattar gott då jag läser om din tidiga morgon, om jag jobbar tidigt så är jag redan på väg till jobbet, och om jag jobbar sent dagpass är det hög tid att lägga på en rem om jag inte kommit upp 6.15. Så i mina öron låter det lovely! Fast det klart, kommer grynen tassandes vid den tiden en ledig dag kan man ju hålla sig för skratt.
  Ha det gott och njut höststarten. Kramar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *