HAPPY NEW WEEK!

9da7bdd12eca4cdd2a2e4c7bc59d8033

…oh yes you can! Måndagspepp!

Happy new week darlings! 

Det känns så fräscht med måndag ! men också liiiite stressigt just idag eftersom jag snart reser, bara 3 dagar kvar! så jag har en låååång to-do-list vid min sida som jag ska börja bocka av så fort som jag postat inlägget. Och det känns otroligt overkligt att jag ska resa till min favorit by att jag faktiskt inte tror det helt förren jag sitter på det där flyget torsdag morgon…   Och vet du, det här blir första gången som jag är borta så många dagar från Johanna sedan jag fick henne augusti 2006 så ja, det är v.e.r.k.l.i.g.e.n. på tiden!!!

Och tusen tack igen för alla New York tips som ni gett mig! sätter stor pris på att ni delar! 🙂

20-febr-2010-balett-009_75042776

Hittade denna bild i mitt arkiv från 20 februari 2010. Mitt söta lilla hjärta (som då var 3,5 år) gick på balett och det fortsatte hon med fram till att hon gick över till jazzbalettmusikal. Sen flyttade vi och hon började på Street Dance här i Luleå men sen tog hon en liten paus från det, fram till i.g.å.r.! då hon startade upp igen hos Luleå Rytmik & Balett förening och jag tycker att det är så kul att hon hittat tillbaka till danslusten för att dansa är ju bland det absolut roligaste som finns. It makes us happy

Nu måste jag köra på här så vi ses igen lite senare!

Önskar dig en magisk start på veckan och kom i håg att du kan!  Så you gooo girl!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. elin says:

  Du er heldig som skal til New York, en fantastisk by. Reiser du på venninnetur eller sammen med JIG? Riktig god reise 🙂

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK Elin! Jag reser på veninnetur och det ska bli sååååå gøy! 🙂

   Önskar dig en magisk måndag! Klem!

 2. Lilla Johanna på bilden – jag minns fortfarande när jag hittade din blogg så var det första inlägget (eller bland de första) ett kort på Johanna när hon låg på en badrock/badhandduk för barn från Gucci (tror jag)…sen när jag väntade min äldsta dotter letade jag efter en likadan överallt men hittade aldrig någon 🙂

  Så kul att man har följt ngn så länge som man inte alls känner men som det känns som man känner såååå väl (fast jag vet ju att en blogg inte visar allt men du kanske förstår hur jag menar)!

  Stor kram och Happy New Week!

  (om man får önska ett inlägg så skulle jag vilja se din planner/almanacka eller vad du nu använder för att komma ihåg alla tider, datum etc och kanske lite tankar kring hur du planerar osv)

 3. Fanny says:

  Blondinbella kom ju just hem från New york! Kanske läser du redan bloggen men om inte så ta en titt för lite tips inför resan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *