HAPPY NEW WEEK!

tumblr_ncui292uIz1qc4uvwo1_500

Gooodmorning sweeties! 

Här startade veckan med tidig take off för JIG så – väckarklockor ringde mellan kl.04 & 04.30 och sen, hade jag lite svårt att somna om igen så när min egen klocka ringde kl. 07 så var jag heeeelt borta i drömlandet….zzz….  Men – nu är måndagen igång och visst är det alltid något magiskt med första vardagen i en helt ny månad. Me like!!!  Och oktober är ju en så festligt spooky månad eftersom vi laddar för halloween. Tänk – för några år sedan brydde jag mig inte ett dugg om att fira denna högtid men nu känns den plötsligt som en av årets bästa!

Och idag är planen att vi ska pyssla ihop inbjudningskort till en halloween fest, jag har en idé om hur jag önskar att de ska se ut men J har en helt annan så ja, vi får väl se vad det blir till slut oavsett så ska svart kartongpapper shoppas d.i.r.e.k.t. efter skolan har jag lovat! 😉

14525172_10153845159630796_6839236608163732623_o

Man måste ju bara älska snap. Ha, ha.  Och på tal om att “klä ut sig”…  vi har beställt en SÅ cool halloween kostyme till darlingen som vi hoppas dyker upp i posten snart och själv köpte jag öron till min kattmask då vi var i Oslo så ja, vi är verkligen super taggade i år! 

Nej, nu kör vi måndag! och du, jag är på jakt efter en riktigt maffig och snygg taklampa till vardagsrummet. Har varit på väg att köpa Flos Sarfatti typ 358 gånger men varje gång jag ska slå till så önskar jag att jag hittade något “nytt”, någon lampa som jag inte sett så mycket av tidigare…  men det händer aldrig…!  så – om du sitter på något hett lamp tips: hit me!!! (helst skulle jag vilja hänga upp vår otroligt vackra kristallkrona som vi hade i Oslo  men, den blir tyvärr för tung för taket här…).

Önskar dig en m.a.g.i.s.k. dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Marianne says:

  Kartell Bloom:))

 2. Åsa says:

  Lyckliga dom som har ett inbjudningskort att vänta i brevlådan… kul med “värdpar” som går all in!
  Jag tycker Flos Sarfatti är så snygg… kommer aldrig gå ur tiden!
  Ha en bra start på Oktober och en fantastisk vecka!

  • gizmolina says:

   Ja men visst är den snygg Sarafatti! Jag är verkligen kär i den…. och precis som du skriver så känns den som en klassiker. Och tack snälla du för fina ord ang. våra inbjudningar. Det ska bli SÅ kul att pyssla med dom i kväll !

   Önskar dig också den allra bästa starten på månaden och en magisk vecka fylld av solsken! Kram! 🙂

 3. Pia says:

  Visst är den lampan fin . Köpte min för 6 år så jag förstår att du vill hitta något nytt kan inte komma på något men finns det inte lättare kristallkronor för det är ju så snyggt.
  Önskar dig en fin måndag och en fin fortsättning på veckan

  • gizmolina says:

   Ja, den lampan är verkligen otroligt fin! så lucky you som har den! 🙂 Och ja, det finns en hel del lättare kristallkronor men ingen lika fin som den vi har (men som är för tung)…. så – so far är din lampa det absolut finaste alternativet!

   Önskar dig en fantastisk måndag och en vecka fylld av lyckliga stunder! Kram!

 4. Tina says:

  Anlita nån som förstärker taket och sätt upp kristallkronan. Sarafattin kommer attkännas omodern snart medan en fin kristallkrona alltid kommer att vara en klassiker tror jag.

  • gizmolina says:

   Tusen tack för tipset Tina! 🙂 Vi har tänkt tanken men jag är rädd för att det tyvärr blir ett stort och kostsamt prosjekt… Sen håller jag med dig om att en vacker kristallkrona alltid är lika fint och “rätt” !

   Önskar dig en magisk dag! Kram!

 5. Vilken framförhållning inför halloween! Jag brukar vara mer “sista sekunden” ha ha. Ska bli kul att se vad ni har hittat på!

  • gizmolina says:

   Ha, ha. Ja, i år slår vi personbästa i att vara ute i god tid. Never happened before! Jag är också a.l.l.t.i.d. ute i sista sek. i vanliga fall. 😉 Du ska få se vad vi gjort sen….!

   Njuuuut dagen vidare! Kram!

 6. Lisa says:

  Älskar dina pyssel och festtips! Jag är själv likadan men långt ifrån din nivå☺ Jag ska gålla en halloweenfest för sex st 3-åringar och undrat om du har tips på någon lagom läskig aktivitet de kan få göra? Kramar Lisa

  • gizmolina says:

   Men åhhh så glad jag blir över att du gillar mina pyssel & tips Lisa! Nu smiler jag från öra till öra här! 🙂 Och så fantastiskt kul att du ska fixa halloween fest för 3-årigar. Klart jag har några tips till aktiviteter:

   Fyll en glasburk med kokt spaghetti som de får sticka ner handen i och söka efter en plast-spindel…

   Du vet den där leken då man sätter knorr på grisen med förbundna ögon… ? Gör en lik variant men med en spindel som man ska fästa på ett spindelnät.

   Låt alla få en spooky tatuering. Har själv beställt fina Halloween tatueringar från H&M på nett.

   Göm goodiebags / godis och låt barnen gå på skattjakt. Göm påsarna / godiset i bastun / ett rum i källaren / ett uthus / på gästrummet… också sitter det en utklädd häxa där och läser en liten saga för barnen innan han/hon delar ut godispåsarna… ! (lagomt läskigt…).

   Spela Halloween bingo! Jag kommer inte ihåg vart vi köpt det vi har men – det finns säkert printable halloween bingo brickor om du söker på nett..

   Det var i alla fall några tips… Hoppas de är till hjälp!

   Lycka till med alla spooky förberedelser! & jag önskar dig en riktigt härlig fortsättning på dagen! Kram! 🙂

 7. Mari says:

  Jeg tror ikke det er helt din stil, men jeg elsker Hope lampen fra Luceplan!

  • gizmolina says:

   Tusen tack för tipset Mari! 🙂 Lampan är fantastiskt fin men tyvärr så är den helt “gizmolina”…. precis som du misstänkte… Så – blir nog kanske den där Flos lampan på oss trots allt. Känner att jag förälskat mig i den…

   Önskar dig en strålande dag vidare och en uke fylld av happiness! Klem!

 8. Jessica says:

  Vad tycker du om Kvist? Den i vitt och guld passar kanske hos er? Den har också funnits ett tag, men är väl inte lika vanlig som Sarfattin (som jsg inte gillar- ensam om det

 9. Jessica says:

  Vad tycker du om Kvist? Den i vitt och guld passar kanske hos er? Den har också funnits ett tag, men är väl inte lika vanlig som Sarfattin (som jsg inte gillar- ensam om det?)
  Tycker eos vita, fjäderlampan är så fin. Finns en ljusbeige som är fantastiskt fin!
  Lycka till med pysslet!

  • gizmolina says:

   Åh jag ä.l.s.k.a.r. Kvist! Den står på min önskelista men till köket…! vill att den ska hänga ovanför vår köksö. Så, ja, du har helt rätt i att den skulle passa hos oss! 🙂 Och fjäderlampan från Eos är också magisk, den önskar jag mig till sovrummet / kontoret eller Johannas rum… har inte riktigt bestämt mig. Underbart fluffig och fin är den! Så – tusen TACK för tipsen Jessica! Och vet du, jag gillade inte heller Sarfatti i början men plötsligt blev jag kär i den…

   Önskar dig en magisk dag fylld av solsken! Kram!

 10. Yvonne says:

  Ett tips igen angående lampor (från en lite äldre dam)taklampa J Frank 1940 2538, kallas även kinabollen och varför inte en fantastisk golvlampa J Frank 2599, även kallad kinalampan, fantastiskt vackra … men Svenskt Tenn, dyrt men går aldrig ur tiden, kramar….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *