HAPPY NEW WEEK!

Allmänt

tumblr_o5gdt8nws01u90scvo1_1280

Känslan efter en fantastiska weekend….!

Happy new week sweeties! 

Och förlåt, förlåt, förlåååååt min frånvaro!!! Det hände så mycket i slutet av förra veckan och sen, på lördag morgon så hoppade jag på ett flyg mot Stockholm och på den vägen blev det. Var sååå nära att lämna min mac hemma men så tänkte jag att jag k.a.n.s.k.e. kommer hinna blogga så jag tog med den men jag fick tyvärr inte tiden att räcka till…  Mina 37 timmar på resa gick istället åt till att tanka feelgood & inspiration och då jag flög hem igår kväll så kände jag mig SÅ full av happiness! Åhhhh den känslan då man fått träffa bästa vänner, bo lyxigt fint och bara njuta egentid… Love, love, love it!

Ska bjuda er på att bildregn senare idag men för nu ska jag snart köra JIG till flygplatsen. Oh yes, när den ena landar så har den andra take off. Ha, ha.  🙂

15181412_10153974073170796_4407498838933978650_n

Alltså hur s.ö.t.a. är inte dessa tofflor från Kapp Ahl? och sköna är de också och de har t.o.m. en liten hale / svans…  De blir dagens julklappstips! (perfekta till veninnan och lätta att skicka i posten) och du hittar de HÄR om du bor i Norge och HÄR om du bor i Sverige.

Bäst jag tar en dusch nu så att vi kommer oss iväg i tid!

Önskar dig en magisk start på veckan! Är såååå glad över att jag kan blogga igen! Har saknat er!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Linn says:

  Altså, jeg kom til å tenke; tenk å ha deg som nabo! Tenk å hver dag møte på et menneske med din fantastiske energi

  • Linn says:

   Ville bare si tusen takk for at du strør rundt deg med din energi på bloggen, til glede for oss som ikke har deg i huset ved siden av

   • gizmolina says:

    Men åhhh tusen 1000 miljoner TACK för helt fantastiskt fina ord Linn! Nu lyste du upp hela min måndag här ska du veta! 🙂 och din feedback inspirerar mig till att blogga ännu mer så – t.a.c.k.! You made my day!

    Önskar dig en magisk kväll fylld av lyckliga stunder! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *