HAPPY NEW WEEK!

0

Goooodmorgon darlings! 

Ny vecka – nya möjligheter!!! och den här veckan startar jag bokstavligen veckan med en stor ny möjlighet! Åhhhh det känns SÅ spännande! och jag tror att jag kan avslöja vad det handlar om senare idag…   Ska i möte no.2 nu om några timmar och jag känner mig väldigt förväntasfull!

Och plötsligt så har ännu en festlig helg passerat! Den ena festligheten har avlöst den andra och igår toppade vi helgen med att köra brunsj här hemma för min kära moster, hennes mann, mamma & Hans. Hur trevligt som helst! Jag älskar att ha besök!  Och nu då jag ä.n.t.l.i.g.e.n. har ett fungerade instagram igen (ska komma igång med att posta bilder där idag…) så betyder det att jag kan lasta ner bilder till bloggen igen. HURRA!!!! men för att allt ska hamna i rätt följd här så startar jag med de pics som jag tog den dagen då jag var på mitt möte no.1… dagen före vi reste till Oslo! 🙂

16807221_10154227059925796_3577555471797027162_n

Hörde jag winter wonderland? oh my, vi har så mycket snö! Och dagen till ära så luftade jag min pälsmössa för 1:a gången i år för det var riktigt kyligt den där dagen, lika kyligt som idag faktiskt, -13,5 grader. Brrr….!  Min bluse kommer föresten från norska By Ti Mo och pälsen är favoriten från Zara.

16832180_10154227062175796_3181593621768345717_n

Jag var så pepp den där dagen att jag gick raka vägen till bokhandeln och shoppade den här boken! Ha, ha. Alltså jag älskar Bert Karlsson (mannen de flesta antingen älskar eller hatar), han kör sitt race och han har upplevt både med och mot gångar, han har förlorat ALLT han hade men han har rest sig och kommit tillbaka. Det beundrar jag! och jag älskar att han sticker ut och är sig själv i alla lägen.

16807316_10154227062760796_8578441531107947408_n

Det här möttes jag av på morgon! så den där våren, den är inte riktigt på gång här uppe i norr ännu… Ha, ha.

Nu ska jag köra JIG till ett möte.

Önskar dig en magisk start på veckan!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. VÄÄÄLDIGT varmt i Bangkok.
  Ha en fortsatt fin start på veckan.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Åh du är lyckligt lottad som får vara i Thailand Titti! Njuuuut värmen!!! 🙂 jag saknar den! så vi funderar på att snart resa tillbaka.

   Önskar dig också en riktigt fin start på veckan! Kram!

 2. elin says:

  Har tidligere bodd i Nord-Norge og da er garasje et must 🙂
  Krysser fingre for at møte nr 2 går bra!!

  • gizmolina says:

   Ja, garage är en bra idé. Problemet är bara att vårt är fullt av flyttkartonger fortfarande… men en dag så ska nog bilen få plats där inne! 😉 Och tack snälla för att du kryssat fingrarna! det sätter jag stor pris på! Mötet gick bra.!

   Önskar dig en underbar dag fylld av solsken & lyckliga stunder! Kram! 🙂

 3. Vad spännande och få höra om dina möten (=
  Ha en bra dag!
  kramar

  • gizmolina says:

   Ja men visst är det spännande! Jag ska berätta vad det handlar om en dag snart! 🙂

   Njut din måndag och fånga de lyckliga stunderna! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *