HAPPY NEW WEEK!

25eb90b69a20c799727ea8efc6eb9d7a

Goooodmorgon sweeties! 

Ny vecka – nya möjligheter!!! och idag startar på riktigt en stor ny möjlighet för mig för idag ska vi signa kontraktet på det som är starten på något nytt… ett steg i rätt riktning… och jag gleder mig enormt stort!

Men först ska jag med hjärtat till skolläkaren för en check så jag är mitt i att göra mig klar för att åka iväg.  Ville bara titta in till er i farten eftersom jag inte var på nett igår. Dagen försvann i avkoppling, hemmafix, promenad, hämtning av jIG på flygplatsen och mysig middag med mina J. Vi firade både morsdag & valentinesdag i efterskott och jag fick den f.i.n.a.s.t.e. presenten!!! Åhhhh blev såååå GLAD!!! 🙂

16996051_10154243316175796_7596197613313756752_n

Ingen vår i sikte här uppe i norr ännu… ha, ha.  OH my så mycket snö vi har! och ni skulle sett mig då jag skulle ta mig ner på gården för att knipsa den här bilden. Jag hade snö upp till låren! Helt crazy! videofilmade spektaklet så kan försöka lägga upp filmen här sen om jag kommer på hur man gör?

Nu fångar vi den här dagen för den kommer aldrig tillbaka! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “HAPPY NEW WEEK!”

 1. Majalena says:

  Lycka till kram till ditt “nya”. Jag blev litet full i skratt när jag läste på din vänstra sida : “Jag bor i Oslo med min sambo och 6-åriga dotter….” kanske dags att uppdatera… och berätta att du bor i LULEÅ. 🙂 <3

 2. milla says:

  wow vilket fint vitt täckte,bättre än det slask vi alltid har i Gbg.

 3. desssan says:

  Åå vad nyfiken jag blir

 4. desssan says:

  Nämen allt kom inte med? Haha.Det är så fint m mkt snö.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *