HAPPY NEW WEEK!

Quote Shopping hösten 2017

Måndags pepp!!! Lita på din egen magkänsla…och kör ditt eget race. You gooo!

Happy new week sweeties! 

Ny vecka – nya möjligheter! och här i Casa Gizmolina startar veckan med fullt hus för oh yes, JIG är kvar i stan och det har inte hänt en måndag på väldigt, väldigt länge så ja, det känns riktigt kul! för det blir en annan dynamik i Casa Gizmolina då vi är tillsammans alla 3 och jag märker att saknaden efter att vara det oftare är stor nu efter 2 år då jag och Johanna i princip levt själva i vardagen.  Så ja, en bra start på veckan helt enkelt!

Och en bra helg var det också! som avslutades med familjemiddag för att fira min födelsedag i efterskott. Och det är ju sååå mycket höst ute nu! på alla sätt… träden bjuder på färgfest, det är gråmulet väder och mörkt på kvällarna och jag älskar det! Hösten är helt klart en favorit årstid!  och jag känner mig super pepp på den här sista septemberveckan! 🙂

Bra hårdag… ha, ha.  Jag rullar inte håret lika ofta längre, sätter oftare upp det, men ibland så händer det. Och min underbara poncho-tröja den har jag typ flyttat in i (köpte den t.o.m. i 2 färger), den kommer från Lindex, byxorna från Gina Tricot, skor Nike, väska + solbriller från Chloé. Och jag är verkligen kär i mina nya solbriller som jag fick i present av jIG på väg till Hong Kong. (shoppade på Arlanda).

Ett höst-glädje hopp!…

…och jag ville inte vara sämre. Här ser du föresten poncho stilen på tröjan. Urmysig.

Och alltså hur glad blir man inte av den här toppen?  Jag shoppade den till J i Hong Kong. Jackan kommer från Zara och jeansen från Kapp Ahl. hårdiademet med rosett är shoppat i Köpenhamn.

 

Nu kör vi vecka 39! och som det står i dagens tänkvärda måndagspepp: gå dina egna vägar och ta dina egna beslut utifrån dina känslor och dina drömmar. Ditt liv är ditt och varje dag är en ny chans till att starta något nytt…!

Happy new week! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Quote, Shopping hösten 2017 | 1 Comment

One response to “HAPPY NEW WEEK!”

  1. Annette says:

    Dere ser alltid like fine ut 🙂 Takk for all inspirasjon fra din fine blogg!
    Har du tips til aktivitet til teambuilding, som ikke tar så mye tid, og som ikke føles “kleint”??
    Ha en fin dag alle 3 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *