HAPPY NEW WEEK!

Dagens reminder.

 

Happy new week sweeties! 

Alltså vilken vacker dag vi vaknat upp till! Strååålande sol från klarblå himmel och ett winter wonderland deluxe! Jag hade nästan glömt bort hur sjukt mycket snö vi har efter en helg i ett snöfritt Stockholm.  Det är en ENORM kontrast i vårt avlånga land just nu måste jag säga och plötsligt känner jag verkligen hur högt upp i norr vi bor.  Sen måste det ha snöat då vi varit borta for hjälp vad mycket snö det är på vår terrasse nu. Alltså dörren, till vår sido entré, är totalt insnöad. Sååå galet!

Och hur skönt är det inte att vi fortfarande har JULLOV! Det känns som världens absolut längsta jullov ever eftersom vi varit hemma (ja, men undantag av Stockholm då…) och ännu är det inte slut, vi får njuta fridagar både idag + i morgon. Otroligt lyxigt! så dessa dagar ska tas tillvara så att vi kan starta upp vardagen 2018 på onsdag med ordning & reda både här och där.  Också ska jag packa upp!  vi hade inga stora shoppingplaner den här resan eftersom ekonomin inte är på topp efter julklappshoppingen men NK kickade igång sin REA i fredags så vi hade turen att kunna göra några riktigt BRA fynd! Det var bl.a. -70% på hela pappersavdelningen på nedre plan. Missa i.n.t.e. det om du bor i Stockholms området och är lika glad som mig i fina presentpåsar, kort, boxar, servetter etc.  Dagens tips! 🙂

Det var inte helt lätt att stå upp på morgon med den här fluffiga sötnosen vid min kudde…  Enda gångerna som hon ligger i min säng är då Johanna sover tillsammans med mig så det är så mysigt. (annars sover hon alltid inne hos J).

Åhhh som jag saknar denna lyxigt goda hotellfrukost på morgon…  Hotel Diplomats frukost är en av de bästa jag vet om! de har precis allt som jag gillar och uppdukningen är så fräsch!

Alltså check utsikten från köksfönstret! Sååå GALET snöigt! Och jag har minst sagt ett litet jobb att göra för att få upp den där dörren (oh my…), men det är förenat med livsfara att stå där och skotta med tanke på takras risken så får ha det som argument till att låta bli… ha, ha. 

 

Nej, nu ska vi ta tag i dagen här efter en lång härlig sovmorgon och vår korv med bröd frukost. Ha, ha. Ja, så fick det bli eftersom vi var tom för både det ena och andra på morgon så idag blir det en sväng till matbutiken!

Önskar dig en energifylld måndag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Casa Gizmolina | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *