Happy new week !

Allmänt


Glad jag har er fina bloggisar !

Hej mina vänner!  Då har vi plötsligt kickat igång en ny härlig vecka som vi kan fylla med glädje, kärlek, positiva tankar och lyckliga stunder 🙂  Vi startade dagen med en liten sovmorgon (jag satt uppe och jobbade sent igår) och trots att jag sitter här med en förfärlig tandvärk (aj, aj!) så blir nog detta en bra dag till slut 🙂


Vacker bild och söt hund.

Jag ligger efter lite med bloggningen så idag ska jag visa alla pics från fredagens festliga Jimmy Choo event men först ska jag ut på plock, till studio och på ett möte på redaktionen så det är dags för mig att hoppa i skorna och köra iväg.


Jag är väldigt nöjd med min nya väska 🙂 Och nu är jag nyfiken på om du shoppade något från Jimmy Choo i helgen?

Önskar dig en BRA dag ! Sköt om dig och missa inte tävlingen där du kan vinna fina ting från Sprall !

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Happy new week !”

 1. Maria says:

  Hej fina du. Tänkte beställa de zebramönstrade J.C skorna på Hm men var osäker på storlekarna. Hade inte hela spargrisen gått åt till renovering hade jag köpt samma väska som dig. Du som gillar söta "tjejfilmer" måste se The Propolsal, ser den för andra gången nu. Tack ännu en gång för att du finns och gör min måndag lite ljusare……krams m

 2. Pethra says:

  Passar på att önska även dig en bra och härlig dag. Vart får du tag på alla fina bilder, Anna-Stina? :o)

 3. mali-mo says:

  Ønsker deg en kjempefin uke!

 4. TÄVLING I MIN BLOGG, var med du också 😉

 5. Shoppade inget i helgen men klickade hem de svarta ballerinas m. nitar idag 😉

 6. terese says:

  Jag antog att det skulle vara jättemycket folk i helgen som ville ha jimmy choo. För mig är det inte värt att trängas för nåt sånt hehe:)Men måste säga att din nya väska var väldigt söt!

 7. Linda says:

  Hej!
  Jag ville bara att du skulle veta att din blogg är min absolut favorit blogg av alla bloggar! Jag läser den oftast varje dag och blir lika glad av den varje gång! Tack för att du finns och gör den underbara bloggen!! Kram från Linda i Umeå!!

 8. Riktigt snygg väska! Själv lät jag hysterin vara och hoppade över att få ett exklusivt plagg. Inte riktigt min stil men snyggt på andra!

  Hoppas du kommit på rätsida med tanden!
  Kramar

 9. Kerstin says:

  Jag köpte samma väska, den med nitar. Först ångrade jag mig, men senare på kvällen fanns den kvar och då åkte den ned i varukorgen igen. 😀 Är jättenöjd! Önskar bara jag hunnit skaffa ett par ballerinas också… 😮

 10. Philia says:

  Jag har en dålig dag idag men blir alltid på bra humör att segla in på din helt fabulösa blogg.
  Tack för att du är bloggerska A-S och bjuder på dig själv, din inspiration och din härliga värld!!!

  Kram från en idag lite mindre glad P

 11. karin says:

  Hur är det med din tandvärk,hoppas du fått det fixat,väskan var ju riktigt snygg,är det den för 1500 kr,ha en trevlig kväll,kramar

 12. Helén says:

  Usch nej, inte tandvärk. Min gick över häromdagen efter ett efterlängtat tandläkarbesök.

  På väg hem till mig från H&M och Jimmy Choo är en väska, ett par heels samt lite kläder till min käre sambo.

  Hoppas ni kommer få det underbart i Thailand när ni åker dit, själv kommer vi åka dit två veckor i jul, som jag längtar till sol och bad.

  Tack för en bra blogg.

 13. S!!! says:

  hej söta du!!

  du e så underbar

  stor kram!!

 14. Silje says:

  Jeg kjøpte den svarte kjolen med masse bling og bar rygg. Aner ikke når jeg skal bruke den i den hektiske småbarnstilværelsen 🙂

 15. Karin says:

  Den där väskan är så himla snygg! Dessvärre har jag inte köpt något från kollektionen!

 16. Lena says:

  Hei Anna Stina.
  Orket ikke maset med kø i helgen, så gikk innom H&M en liten tur idag, og det var faktisk endel JC igjen, så jeg falt pladask for samme veske som du har, den med nagler, så utrolig stilig, er veldig fornøyd. Til og med min sambo syns den var kul:)

  Det finnes fortsatt Jimmy Choo å få tak i, spesielt H&M på Karl Johan 🙂

 17. Pearl says:

  åh vilken söt dvärgspets på bilden, jag har en sådan, fast svart och mer plufsig 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *