HAPPY NEW WEEK!

Allmänt

Happy new week mina solstrålar! 

Alltså hur mätt blir man inte av äggröra? jag slängde ihop det till lunch och åt gravad lax till efter dagens power walk och det är ju gott att man smäller av. Yummie!!!  Och solen den strååålar och vi har en kort vecka – igen!  Hur lyxig är inte den här tiden på året med alla fri dagar? Love it!

Men att det är Valborgsmässoafton i morgon har liksom gått mig lite förbi så skulle behöva boka in något kul då… Hur ska du själv fira Valborg? Mitt bästa Valborgsminne går mååånga år tillbaka i tiden då jag studerade i Uppsala (på distans, pendlade Luleå – Uppsala 1 gång / veckan i ett par år då jag samtidigt jobbade som biochef) och vi hade en underbar picknick i slottsbacken och såg alla studenter springa förbi…  Sen var jag lite bättre på att fira Valborg när vi reste hit på besök då vi bodde i Norge för då var jag mer upptagen av att visa Johanna allt det “svenska” men nu, då vi bor här, så känns det inte lika viktigt på något märkligt sätt… för nu är ju “allt” så svenskt ändå! 😉

 

Det ligger fortfarande is på sjön som jag kör min pw runt men det börjar bli öppet vatten…  Och det här var det “grönaste” träd jag såg på min runda.  Inte riktigt lika maffigt vackert som körsbärsträden som blommar i Kungsträdgården i Stockholm, ha, ha, men ändå ett härligt vårtecken!  och vi älskar ju vårtecken, eller hur?

Dagens styrkepass = skotta snö! Oh my, vi har fortfarande en hel del snö ute på gården så idag hjälpte jag våren på traven genom att skotta ut snön så att den förhoppningsvis smälter lite fortare… 

Kom på att jag inte berättat om vår lördag… Då hade vi dessa lovely girls på ett härligt eftermiddags besök. Girlsen hoppade studsmatta + cyklade iväg och köpte lördagsgodis och vi mamas körde girltalk över kalla bubblor…  Vänner alltså, vilken SKATT de är !

 

Nu tar vi tillvara den här underbart vackra dagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *