HAPPY NEW WEEK & I.N.G.A.

Dagens tänkvärda.

Gooodmorgon snyggingar!

Hur härligt är det inte att vakna till ljusare mornar och fågelkvitter?  Det får i alla fall mig att piggna till mycket lättare! L.o.v.e. it!!! 🙂

Och idag lämnade både Johanna & Inga på skolan. Inga är, som jag tidigare nämnt, klassebamsen i Johannas klass. Jag vet inte om ni har sånna i Sverige?  Klassebamsen är typ som en klass-maskot, den är med en i klassen hem varje helg också får barnen skriva och berätta om helgen i en “Inga-bok” och sedan presentera Ingas helg för sina klasskompisar på måndagen. Johanna har TOKlängtat efter att det skulle bli hennes tur så lyckan var verkligen t.o.t.a.l. i fredags!!!   Och så här har Ingas helg tillsammans med Johanna sett ut:

Helgen startade med sleepover hemma hos Johannas bästa söta vän Elsa och där fick hon träffa både ett gäng Monchhichis, och prova deras kläder!,  och en söt liten hamster.

På lördagen tog finaste Emma med sig girlsen ner till Yongstorget där det var markering av kvinnodagen och planen var att Inga skulle få gå i tåg men tåget blev försenat så hon fick lyssna på tal i stället. Men en fin markering av dagen var det!  Och sen fick hon hänga med på shopping då girlsen shoppade sig tvilling-outfits. Super cute.

Jag mötte upp Inga & girlsen på MAX på eftermiddagen för en väldigt passade dagen-efter-cocktailparty lunch/middag. Också var det ju kul att Inga fick smaka på “Luleå-hamburgare”…  

Sen körde vi Mello-mys-kväll hemma hos hos oss och jag tror minsanna att Inga också höll på Alcazar….! 😉 

söndag bjöd Johanna Inga på glass. Väldigt uppskattat! 

Sen tog vi en liten cykeltur och det tyckte hon var riktigt spännande…!

Och wow! hon fick träffa en kompis! Pelle! som var på besök hos vår granntjej, som går i Johannas parallellklass. Hjärtat var där och lekte då jag lagade middag igår och det var ju hur kul som helst att båda hade besök av sin klassebamse. (that we didn´t know!).

På morgon kramade hjärtat Inga Hej-då, innan vi gick till skolan.  Hon kryddade verkligen Johannas helg! (måste tipsa om J´s underbara tröja från Soup Store och bästa favorit jeansen från Lindex. ). 

Inga har hängt med som klassebamse helt sedan 1:a klass så det här var 2:a gången hon var på besök hos oss. Nästa gång blir i 3:e klass gissar jag, om de fortsatt har klassebamse då?

Och du – 52 måndagar per år har vi möjlighet till den där ny starten som vi ofta tänker att vi ska göra på just en måndag. Och idag är en av dessa dagar så girls…..let´s just do it !!!   Måndagspepp till både dig och mig!!!

Önskar dig den b.ä.s.t.a. dagen! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “HAPPY NEW WEEK & I.N.G.A.”

 1. Titti says:

  Vad kul med Inga…..en fin helg verkar hon ha
  haft med er.
  Kram Titti i våriga Umeå

  • gizmolina says:

   Ja, Inga gjorde verkligen helgen xtra kul för Johanna! 🙂 Och visst är det underbart med vår i luften! Love it!

   Önskar dig en solig dag! Kram!

 2. Therese says:

  Tack för all din pepp!! skickar dig en kram och frågar om jag får låna din pepp mening som en status på fb?
  Kram

 3. Titti says:

  Jag tänker mer 52 söndagar per år att helga vilodagen på, och vips får vi 52 extra vilodagar! 🙂 Men gillar måndagar också!

 4. Marianne says:

  Så koselig innlegg, så søtt med Johanna og Inga:)
  Ha en fin uke.
  Klem fra Marianne

 5. Em says:

  Vilken trevlig idé. Jag har inget skolbarn än, så jag vet inte om det finns något liknande i svenska skolor, men det bordet det göra! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *