HAPPY NEW YEAR !!!

 

Gott Nytt År mina världens finaste bloggvänner! 

Det känns helt obeskrivligt fantastiskt att sitta här och blogga igen!!! Nästan så jag har glömt hur jag gör… ?!? för nu var det SÅ länge sedan sist… och så otroligt mycket har hänt under den helt oplanerade bloggpaus som plötsligt bara hände…

Jag ska uppdatera er på mitt liv när jag är tillbaka i verkligheten igen för just nu njuter jag mina sista timmar i Thailand för den här gången. Vi har firat både jul och nyår här i vårt andra hem för först gången på 3 år (p.g.a. pandemin) och jag kunde inte tänka mig en härligare feelgood plats att starta 2023 på. Men tiden går fort då man har roligt och jullovet är kort i Norge (ni ska som sagt få veta mer om livet senare…) så vi girls reser tyvärr hem redan idag. (i morgon för er som är -6 tim mot oss).

Och med tanke på tiden så ska jag dyka i säng nu men innan jag gör det så vill jag säga tusen 1000 miljooooner TACK för alla peppande, omtänksamma och fina DM´s jag fått under min bloggfrånvaro. När ni har skrivit att ni saknar min blogg så har jag på riktigt fått känna hur mycket ni bloggvänner betyder för mig och jag har verkligen saknat er också helt otroligt mycket… Det har känts som att en del av mig varit “borta” då jag inte bloggat dagligen så nu ska 2023 bli året då jag hittar tillbaka till bloggen, till mig själv och till den härligt positiva energi som vi skapar här inne tillsammans!  Åh jag är så pepp på allt som väntar oss i år och jag tänker att nu kan allt verkligen bara bli bättre… !

Jag skickar varma kramar, massor av kärlek och mängder av feelgood din väg och från hjärtat: TACK  för att du har fortsatt att titta in här och för att du har valt att vänta ut mig… Det betyder mer för mig än jag kan beskriva och att jag nu börjat blogga igen tänker jag är den bästa julklappen + nyårspresenten som jag kan ge både dig och mig själv!

Var rädd om dig! Vi “ses” vi igen då jag kommit hem…

Love, Miss.G.

♥♥♥

115
Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “HAPPY NEW YEAR !!!”

 1. Louise says:

  Hej
  Gott Nytt År!
  Vad glad jag är för att du börjar blogga igen. Ska bli roligt/intressant att höra vad som hänt i ditt liv under bloggpausen. Hoppas att du och din familj mår bra.
  Vänliga hälsningar Louise

 2. Vera says:

  Hej! Gott nytt år! Så roligt att du är tillbaka. Spännande att höra vad som hänt sen sist.

 3. Eva says:

  Välkommen tillbaka ich God fortsättning

 4. Kirsi Ruonala says:

  Välkommen tillbaka och Got Nytt År!

 5. Önskar er en bra resa åter till Norge.
  God fortsättning på det nya året 2023.
  Kram Titti från Las Palmas.

 6. Elin says:

  Godt nyttår Så fint å se at du igjen blogger, har sjekket jevnlig – og endelig var det et innlegg her!
  Oslohilsen!

 7. Anna says:

  Som alla andra säger Välkommen tillbaka ! Och allt har sin tid och plats och jag har unnat dig en bloggpaus.

 8. Marianne says:

  Så kul att du är tillbaka

 9. Nilla says:

  Jaaaa vad glad jag blev nu, du är så välkommen tillbaks.
  Livet går upp och ner och ibland händer saker som gör att man måste byta bana lite och det måste få ta sin tid att landa där.

  Lite tråkigt att du åkt hem nu, hade en liiiten förhoppning om att få säga hej till dig i Kata till helgen.

  Trevlig resa hem och återigen så välkommen tillbaks.
  Kramar från Nilla

 10. Karin says:

  Välkommen tillbaka. Jag har faktiskt varit lite orolig att något tråkigt hade hänt. Skönt att höra att allt är bra med er.
  Kramar från Karin

 11. Emma says:

  Åh va glad jag blev att det va inlägg här
  Tror ett hinder ibland att skriva när det gått ett tag är att man får prestationsångest och tänker att man måste redovisa! Så kan jag känna när jag inte messat med nån på länge och då blir det inget istället ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *