HAPPY news, paket & stars.


Regner öser ner ute så jag kör "hemma-outfit", topp shoppad hos Forever21 i Singapore och mina gamla favvo jeans från Fornarina.

Igår var jag och hämtade ut paketet med Johannas nya sänghimmel så nu längtar jag till den hänger på plats ! 🙂 ( Ska kanske försöka mig på det lilla prosjektet senare idag )  Och just det ja – jag har föresten på mig ett nytt armband som jag shoppade på "Top Shop" i helgen. Armbandet passar höstens "stars-trend".


Armband med stjärnor från "Top-Shop", pris: 149sek. (det andra armbandet är mitt "Love" armband från Cartier som jag alltid har på mig , fick det då Johanna föddes av JIG.)

De ringde nyss från salongen där jag gör mina extensions och sa att hon som ska göra dem plötsligt är frisk igen ! Snacka om HAPPY NEWS !! Så – nu blir det , trots allt, extentions på mig i morgon. Ååå vad jag längtar ! 🙂

Oj, nu vaknar darlingen.

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “HAPPY news, paket & stars.”

 1. Agnethe says:

  Hei!

  Hvor kjøper du sengetøy hen? Er på utkikk etter noe nytt og deilig sengetøy. Gant, Lexington eller lignende. Men, finnes det noen butikker i Oslo-området hvor de har stort utvalg?

 2. AnnaStina says:

  Agnethe-

  Allt mitt sengetöy kommer från Lexington och de har en egen butik på vån. 5 på Steen & Ström + att du finner ett stort urval hos R.O.O.M. Själv sålde jag Lexington i min butik och jag bara älskar deras produkter 🙂 (på både S&S och R.O.O.M. finner du även Gant). Happy shopping! Kram! 🙂

 3. Agnethe says:

  Tusen takk 🙂

  Har akkurat pusset opp soverommet, så da er det deilig med nytt sengetøy også.

 4. Agnethe says:

  Tusen takk 🙂

  Har akkurat pusset opp soverommet, så da er det deilig med nytt sengetøy også.

 5. Elin says:

  Läste inlägget om vågen. Måste bara säga att du har en georgeous body för att ha fött barn, plus att 35 plusare oftast inte behåller den snygga figuren. Men du har lyckats 😀 Din blogg glädjer mig väldigt mycket, trots tjugo års skillnad 😀 (är 18 år) 😀

 6. KarolinaN says:

  Snyggt armband! Det ska bli kul at se den nya sänghimlen, jag har sett en i vitt med typ paljetter på som jag är sugen på att köpa till min lillskrutt här hemma. Kram!

 7. Josefine says:

  JAAA så kul, du kommer känna dig extra FAB inför helgen! Jättefin är du idag som alltid.

  KRAM

 8. m says:

  Varför gör du " " tecken på Top shop?

 9. AnnaStina says:

  Elin-

  Tusen TACK för dina fina komplimanger! Å vad glad jag blev nu 🙂 Kram ! 🙂

  KarolinaN-

  Thanx! 🙂 Jag hoppas att jag får upp sänghimeln snart så att jag kan visa. Kram! 🙂

  Josefine-

  Darling, ja, du vet ju hur jag längtat 😉 Tack snälla du för fina ord. Kram ! 🙂

  M-

  Ja du , det undrar jag också? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *