HAPPY O.N.S.D.A.G.!

def8a9136e83c8f0bf3a63a2fd943a30--nice-quotes-awesome-quotes

Glad onsdag kära vänner! 

Städar, packar, diskar, sorterar, bokar resa… one of these days…

Och igår hade vi en riktigt pysslig dag här hemma tillsammans med söta vänner.  Älskar att vi har “vanliga” dagar här den här gången utan stress (som det lätt blir då vi är här på helgerna), det att bara vara hemma här i vårt Oslo casa är så härligt.  Men – nu skiner solen och vi är på väg ut genom dörren. Ska fixa lite ärenden och sen, sen blir det mys middag ute tillsammans med bästa vänner! 🙂

20451655_161114004450107_6472298286703853588_o

Sötaste bff´s girlsen som pysslade fidget spinners helt fram till att J tok brände sig på limpistolen och jag fick springa iväg till Apoteket och shoppa Branngel. Uff, stackars hjärtat… Tur det i alla fall gått över idag. 

20451653_161128971115277_7986184112375125478_o

En sneak peak av senaste dagarnas back-to-school shopping.  Alltså man måste ju bara älska Zara. Såååå mycket fint där nu!  Och en cool detalj på skorna är att det står Let´s Dance! bak på sulan.  (sen älskar vi att de har glidlås / dragkedja så J slipper knyta då hon ska ut på rast / friminutt…).

Nej, off we go!

Önskar dig en magisk dag fylld av solsken! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina Oslo, Shopping hösten 2017 | 8 Comments

8 responses to “HAPPY O.N.S.D.A.G.!”

 1. Jessica says:

  Den där väskan tänkte min minsta köpa men hon valde ryggsäcken från samma kollektion, väldigt fina båda två!

  • gizmolina says:

   Åh ryggsäcken är också SÅ fin ! 🙂 men Johanna valde denna… Men – man hade lätt kunnat köpt båda! 😉

   Önskar dig en underbar torsdag Jessica! Kram!

 2. Madeleine says:

  Hej! Vi ska bila några dagar i Norge nästa vecka och kommer besöka Oslo en dag. Vilka är dina bästa tips om man är i Oslo bara 1 dag? Det är jag, min man och vår 4-åriga dotter.
  Tack för den finaste & härligaste bloggen!
  Kram Madeleine

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner t.a.c.k. för magisk feedback och fantastiskt fina ord Madeleine! Åh nu blev jag såååå GLAD! 🙂 Och så otroligt kul att du och din familj ska besöka Oslo!

   Om det är fint väder då ni är här så är mitt tips att ni går ner till Aker Brygge, och äter lunch på Olivia. Det finns en lekplats rakt utanför där er dotter kan leka och sen tycker jag att ni ska promenera ut till Tjuvholmen. Sätt er på serveringen till Astrup Fernleys museum, ta desserten/ ett glas efter maten där och låt er dotter leka nere på stranden.

   Sen – om ni har tid – så är det fint att åka upp med t-banan till Frognersetern (ett par stationer ovanför Holmenkollen) och njuta den vackra utsikten över Oslo. Där kan ni även eftermiddagsfika….

   Eller – så tar ni er till Frognerparken (Vigerlandsparken) och strosar runt där… Parken kryllar av fina statyrer, har en stor populär lekplats och där finns även ett utomhusbad.

   Om du vill shoppa , och bara är här 1 dag, så är mitt tips Eger på Karl Johan. Även Paléet är bra. Och – det finns fina butiker nere på Aker Brygge också. Missa inte Accessorize som har såååå mycket fint inför skolstarten till din lilla dotter !

   Önskar dig och din familj en fantastisk Norge semester och en underbar dag i Oslo ! Kram! 🙂

 3. Madeleine says:

  Tack snälla för alla tips! Verkligen jättesnällt :-)!
  Låter som väldigt bra saker!
  Kram <3

  • Elin says:

   Lunsj på Ekebergrestauranten (ta trikk dit) og en liten tur i skulpturparken, båt til Bygdøy og gå på ett av museene der, Slottsparken og en tur til sjarmerende Grunerløkka er andre forslag

 4. Madeleine says:

  Tack Elin för ännu fler fina tips 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *