Happy oktober!

Happy oktober snäckor!

Alltså igår hade vi världens bästa dag! 🙂 Först Sunwing Bangtao och sedan middag på Catch Beach Club i Surin med vackra Terece. Har massa pics att visa er men nu sticker vi till beachen och njuter sista dagen så vi ses mer senare! 🙂

Önskar dig en uuuunderbar lördag!!! 🙂

LoVe!

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Happy oktober!”

 1. Camilla says:

  Fantastisk tunika ;o)

 2. casaofmia says:

  Rolig bild! Njut sista dagen kram

 3. Life by Tess says:

  Vilka härliga pics och din fina fjärilstunika från CL är ju sååå fin och somrig, vibbar som man gärna tar emot nu i kalla Sverige:)

 4. Titti says:

  Vilka underbara bilder!!! blir glad av att se de!!
  Catch Beach club en middag där sitter inte fel…..
  Kram Titti-Umeå

 5. BloggMamman says:

  Roligt att Ni är på väg hem- ska bli spännande att följa er i nya hemmet!
  Ha en härlig sista dag nu!
  Kram
  BloggMamman

 6. ansi says:

  Jag tycker det är otroligt synd att turister vill gynna den elefantnäring som de har i Thailand. De tar ungarna från mamman tidigt och bryter ner de psykiskt genom att sticka nålar i ögon och kropp tills de till slut inte ens försöker göra något som inte deras tränare vill. Det är inte naturligt för elefanterna att leva som de gör i turistnäringen. Det finns hela kolonier i Thailand där man arbetar med elefanter som har räddats från arbete bland människor. Tråkigt att du visar en sådan bild. Det ser mysigt ut, men döljer en otroligt svart och grym baksida!!! Bojkotta!!!

 7. Lena says:

  Det finns alternativ att stödja!

 8. Ida says:

  Inser ju att ni kanske inte glädjer er så mycket över att åka tillbaka till kylan, men jag blev glad över att läsa att det är er sista dag i Thailand. Tycker ofta att det är mer intressant att följa vardagen – dessutom ska det bli kul att få se hur ert nya hem tar form!

 9. Annica says:

  Den elefanten (Lucky har jag för mig den heter!) känner jag igen! De håller bl.a till på hotellet där vi bodde och de var bara sååå gulliga. Varje eftermiddag var de nere och badade i havet! Vad jag märkte led de ingen nöd, tvärtom de verkade stormtrivas!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *