Happy onsdag !


Dagens: klänning / kjole som ni snart kan shoppa i min butik…. ! , väskan shoppade jag här i Phuket førra året (på Twin Palms) och mina skor har jag køpt i Bangkok. Johanna har på sig klänning från Ralph Lauren och sina favorit skor som hon just nu ligger och sover med  😉

Phuket kl. 22.10, onsdag kväll. Idag har vi haft strålande sol & HOT !

Hej mina kära bloggisar ! Oj vad tiden flyger och dagarna försvinner här nere nu då jag jobbar. Det känns helt overkligt att vi redan har varit här i exakt 2 veckor så därför är jag otroligt GLAD över att vi har 2,5 veckor kvar 🙂

  
Idag har Johanna haft en dag i poolen med mormor.  Jag är så glad över att jag har hennes hjälp nu då jag är upptagen med annat. Kolla in vår underbara glassfondue. Love it !!! 🙂  Efter glassen åkte vi raka vägen till en trevlig stund hemma hos Britt. (tack snälla Britt før att vi fick komma på besøk och se hur fint du bor).

Jag sitter mitt i en jobbsak just nu och jag måste  fortsätta med det  men jag ville bara titta in och säga hej och visa er några pics från dagen. Mellan skrivandet så har jag ätit lunch, svalkat mig poolen och varit iväg och ätit glass med Johanna på vårt favvo ställe: Swensen´s som till vår stora GLÄDJE har öppnat här i Chalong.

Vi hörs mer senare!  Önskar dig en festlig lill-lördag !

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 24 Comments

24 responses to “Happy onsdag !”

 1. Anna says:

  Vad fina ni är 🙂

  Hoppas dagen har varit bra!

 2. Marie Bogren says:

  Hej Anna-Stina! Åh vad härligt ni ser ut och ha det!, magsjukan kunde ju såklart hålla sig undan… men men det är nästan så det hör till..har själv alltid drabbats när jag vart i Thailand. Vilken vacker klänning! Ha det fortsatt bra och njut av tillvaron, hälsningar från ett ganska kallt Luleå.

  /Marie

 3. Här är det ingen Happy onsdag!! Jag är sjuk:( Jag kan iofs relatera till att jag är hot!!!

 4. Här är det ingen Happy onsdag!! Jag är sjuk:( Jag kan iofs relatera till att jag är hot!!!

 5. Anonymous says:

  Hej sköna böna! Jättefin klänning:) Skönt att du är på benen igen. Njut nu dessa härliga dagar som du har framför dig innan hemfärd. Massssssor av bamsekramar till dig och Johanna! Pussiluss L8&co

 6. Angelica says:

  Snygg klänning! Hoppas att din butik kommer att finnas på nätet också. Ni ser ut att de fantastiskt skönt och filken fin bränna ni har fått.

  Ha de gott!

 7. Irene says:

  Vilken läcker mor du har, hon är som du så du har goda gener.

  Det är just sådana bilder som får en själv att tänka på att jag inte har en mor. Men men that´s life.

  Ta hand om er.

  Kram

  Irene

 8. JUNE says:

  Nydelig blogg! Pene jenter 🙂

 9. maria says:

  Den klänningen kommer jag att köpa…NÄR öppnar du?? Gu vad fin den var, vill absolut inte missa den!!! Kram från luleå

 10. LiNda:) says:

  Lekker kjole♥

  -me like!

  åpner du nettbutikk?

  Kos dere videre!

  klem

  LiNda:)

 11. Kari/Hestia says:

  Nydelig kjole! Gleder meg til butikken åpner :o)

  Deilig at dere nyter dagene

  -klem-

 12. Lena A says:

  Åh vilken fin klänning, den vill jag oxå ha!

  När öppnar du din nät-butik, finns det något datum vi kan se fram emot?

  Ha en fortsatt trevlig vistelse i paradiset!

  kram

 13. Emma says:

  Klänningen var jättefin! Sommarsöt 🙂

 14. Jenny says:

  O de ser så gott ut, glassen, chokladen och frukten. Guu så avis ja blir.. =)

  Ha de bäst!

 15. Therese says:

  hei! hvor skal butikken ligge? og når åpner du?

  kose dere masse på ferie! klem fra kalde oslo

 16. Anonymous says:

  Vad fina ni är = )

 17. mamma till V -04 & D -05 says:

  Åh! Klänningen vill jag verkligen ha! KRAM!

 18. Annelie says:

  gud vilken fin klänning du har på dig på det stora kortet! 🙂

 19. Linda says:

  Åh vad kul det är att läsa om vad ni gör i ert liv=)

  roligt att kolla in din shop sen! Ha nu de bästa dagarna!

  Kram från Linda i Umeå!

 20. Madeleine says:

  Åhhh vilken underbart fin klänning. En sådan skulle jag inte säga nej till, sååå fin..

  Sköt om ER! KRAMAR

 21. Anonymous says:

  Var i Chalong ligger Swensens,måste hitta den nästa gång vi är i Thailand.

  Älskar fika och det ser ju så himla gott ut.

  Skönt att du är pigg igen och att Johanna ej blev dålig.

  Kram från JS D8

 22. queenpeach says:

  jag älskar swensen, speciellt deras äppeldream glass 😉 kolla gärna in min blogg och webshop direkt från Bangkok 😉

 23. Anna N says:

  Härligt att se dig piggare, Anna-Stina!

  Det verkar vara många av oss som vill ha lika klänning som du.. kan man förbeställa? (skoja lite bara)Ska bli så kul med din butik!!!

 24. mimmi says:

  du har världens sötaste unge !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *