Happy onsdag!


Dagens tankvärda.

Min dag igår "försvann" så jag fick inte tillfälle att blogga men nu är det en ny dag med nya bloggmöjligheter! 🙂

Hoppas att du sovit GOTT och att du har en härlig start på dagen?! Hos oss kickade dagen igång strax fore kl.7 och Oslo bjuder på ett regnigt och grått väder idag vilket har inspirerat mig till att titta på resor… förhoppningsvis kommer vi oss iväg till sol & värme snart och jag LÄNGTAR ! 🙂


Puss!

Nu sticker jag ut en sväng så vi ses lite senare! Önskar dig en INSPIRERANDE dag ! 🙂 Och just det ja: om jag missat att svara på någon fråga sista tiden eller om det är något du undrar över? så kan du skriva din fråga i det här inlägget så svarar jag ikväll.

Ni kör vi!!!

P.S svar på några frågor: Jag ska fota och visa lite Johanna-presenter så fort jag får tillfälle. Facklorna till isen/glassen har jag köpt på Meny (finns på de flesta matbutiker). Anna- självklart kan du låna bilden på Emma till din blogg.

KlEm! ♥

Kategori: Allmänt | 26 Comments

26 responses to “Happy onsdag!”

 1. Sussie says:

  Undrar bara hur du får helium i ballongerna.
  Skulle vara gulligt till min dotter, Emmas 1 års dag 🙂

 2. Margrethe says:

  Hei, mest av alt:-) lurer jeg på hvor du har kjøpt den fine hjertelampen din, og eventuelt hvilket merke/designer det er? Ha en fantastisk dag! Mvh Margrethe.

 3. lisa says:

  johannas rosa dockhus, vilken butik kommer det ifrån?? jättefint! 🙂

 4. Turbo says:

  Jeg må bare spørre – trener du noe? Du er jo fantastisk slank og flott, men skriver aldri noe om at du har vært på gymmet, på løpetur eller trent hjemme?

 5. sarah says:

  har du tips på någon bra nätbutik som säljer oddmolly? kram och ha en fin dag!

 6. karin says:

  HEJ fina du,tycker du är supersnygg i dina skinnbrallor,jag e verkligen på jakt efter ettpar sådana,undrar nu vart du har köpt dina kan du rek någon affär,ha en bra dag,kraaam

 7. Monia says:

  Hej! Tror mig ha hört att det inte finns välling i Norge?! Vad ger ni istället? Kan ha helt fel nu… amningshjärna 😉

 8. Linda says:

  Hej Anna-Stina !
  Jag har hittat vimplarna som du köpte via Rice, men hur gick du tillväga med att beställa ?. Det står inga priser på sidan eller hur man beställer. Har du någon nätshop som du vet har dessa underbara vimplar. Min lillkille fyller 2 år snart och jag vill fixa hans rum med det "lilla extra". Tycker mycket om din blogg och följer den slaviskt dagligen !! :o)
  //Linda

 9. Cathrine says:

  Hej!
  Jag mailade dig för ett tag sedan och frågade efter lite shopping tips i Phuket. Min familj och jag har nämligen bokat en resa över jul och nyår med Ving till Bang Tao/Phuket. Iom att jag vet att du har lägenhet i Phuket och att du gillar att shoppa så är du den perfekta personen att rådfråga. Hoppas att du har tid att svara!
  Ha en riktigt härlig dag!//Cathrine

 10. KarolinaN(M) says:

  Gud så underbart att kika på resor nu när hösten är på ingång! Tänk bara att få ta fram alla sommarkläder igen…
  Blir det Thailand eller något "Lollo och Bernie land" ;)?

 11. KarolinaN(M) says:

  Gud så underbart att kika på resor nu när hösten är på ingång! Tänk bara att få ta fram alla sommarkläder igen…
  Blir det Thailand eller något "Lollo och Bernie land" ;)?

  Kram!

 12. Anonymous says:

  Hvor har du kjøpt det fine stjerneteppet som du har i gangen? Er det fortstt å få tak i?

 13. Madeleine says:

  Jag tycker din blogg e underbar o man känner verkligen glädje när man läser den, du har ett sånt härligt sätt att skriva på :-). Var hämtar du din energi och inspiration ifrån? O alla härliga ord o tänkvärda ord? Har du alltid varit såhär glad o posetiv? Jag tycker iaf att du e väldigt speciell. Kram Madeleine
  P.s Johanna e otroligt söt o jag älskar din stil både vad gäller inredning o kläder 🙂

 14. Sussie-
  Som du sett så gjorde jag ett eget inlägg ang ballongerna 🙂 Lycka till med kalaset! Kram! 🙂

  Margrethe-
  Den fina hjärtelampan sålde jag i min butik Gizmo & Co. Det är en svensk dam som gjort den och jag husket tyvärr inte hennes namn 🙁 ska checka upp det och återkommer ! Klem! 🙂

  Lisa-
  Johannas fina rosa dockhus har vi shoppat på butiken Sprell här i Oslo (http://www.sprell.no) Kram! 🙂

  Turbo-
  Jag tränade aerobics + styrke med personlig tränare innan jag fick barn, efter att jag fick Johanna så får jag min dagliga motion av att lämna / hämta på dagis + i mitt jobb som innebär att jag är ute och rör på mig större delen av dagen. Jag promenerar mycket! 🙂 Kram! 🙂

  Sarah-
  Jag har aldrig shoppat Odd Molly på nätet men vet att de har ett ganska stort urval hos http://www.ajabajakids.se Happy shopping! Kram! 🙂

  Karin-
  Tack för komplimangen! 🙂 Jag älskar skinnbyxor och shoppade faktiskt ett nytt par i Köpenhamn som jag ska visa på bloggen en dag snart. De du sett mig i måste vara de från Zara. Kram! 🙂

  Monia-
  Det stämmer att välling inte finns att köpa i Norge så jag måste till Sverige då jag ska handla välling till Johanna. I Norge ger de barnen gröt istället. Kram! 🙂

  Linda-
  Jag har köpt Johannas rosa vimplar från Rice på en butik här i Oslo som heter Alma Lukke, de har egentligen en nettbutikk men den ligger nere just nu… Vet att de även finns hos butiken http://www.sweetmemories.no men det bästa är nog om du hittar dem i någon svensk nettbutik. Kolla om de inte finns hos systerlycklig.se, jag tror det? Kram! 🙂

  Cathrine-
  Beklager att jag inte svarat dig tidigare. Jag har haft en hektisk jobb-sommar. Om du tittar i vänstermarginalen på min blogg så finner du olika kategorier, en av dem är "mina phuket-tips", där finner du shoppingtips! Vid sidan om Bang-Tao ligger Surin och där finns 2 av mina favorit butikker på Surin Plaza. I Phuket town är Central Festival bäst, där finner du bl.a Zara + att Central har en fantastisk barnavdelning i källaren. Inne i old-town i Phuket town ligger "Island Paradise" som också är en favorit. TREVLIG RESA!! Kram! 🙂

  KarolinaN(M)-
  Ha, ha, det blir ett "Lollo & Bernie" land men vi vet inte helt vilket ännu… Thailand eller något närmare, det beror på hur länge jag kan vara borta från mina uppdrag. Ska bli UNDERBART skönt! Kram! 🙂

  Anonym-
  Teppet kommer från Pappelina (http://www.pappelina.se) och de selges bl.a. hos Ting og Åhléns här i Oslo. Klem! 🙂

  Madeleine-
  Tusen miljoner TACK för FINA ord ! 🙂 de gör mig GLAD! Jag får min inspiration från min blogg, mina vänner,min familj, magasiner, från "livet" ! och min energi den bara finns där… jag är liksom bara sån 🙂 Och ja, jag har nog alltid varit en väldigt positiv person och jag försöker att se saker från en solig sida. De fina bilderna och tänkvärda orden finner jag hos http://www.vi.sualize.us + på andra ställen runt omkring på nätet samt i böcker som jag har här hemma. TACK igen för en fin kommentar! Kram! 🙂

  TACK för alla frågor ! KRAMAR!! 🙂

 15. It is your turn to come up with that concept that clarifies dilemmas with so well.

 16. peak oil says:

  How are You visit this page regarding oil crisis See You

 17. Ohh very much thanks admin

 18. sohbet says:

  Great! Thanks for post

 19. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? Take a look at my blog turk ko.

 20. home page says:

  Many thanks in advance for your speedy reply !. Really good post.

 21. mumbo jumbo, order tramadol, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]order tramadol[/url], http://tramadolonline.groupsite.com order tramadol, %-O,

 22. ujznwkizzgx says:

  rVPYYp nphumdlhoknl, [url=http://rvzrrfxmojfa.com/]rvzrrfxmojfa[/url], [link=http://ziptjfekzdtv.com/]ziptjfekzdtv[/link], http://eqyuscukttlf.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *