Happy onsdag!

Allmänt

Snygga pics från bästa Vogue.

Mina darlings!

Oj, oj vissa dagar går det mer undan i svängarna än andra 😉  Men nu sitter jag och får håret stylat = en perfekt bloggpaus ! Hoppas att du har en fin dag? Jag tänker alltid så mycket på er då jag inte kan blogga och jag får sååå dåligt samvete … så ni är i mitt hjärta darlings. Alltid! 🙂  Jag har varit i min butik och fixat igår + idag, nya fina lampor har (äntligen!) kommit upp över kassadisken och idag shoppade jag en bättre cd-spelare (har lånat Johannas rosa innan..). Det är så härligt då detaljerna trillar på plats och fr.o.m. imorgon kör jag på och har öppet mycket mer ! I veckan har jag tex öppet torsdag + fredag kl.12-17 och lördag kl.12-16 så hoppas vi ses!

Love the hair.

Gud vad det är skönt att få håret fixat. och bekvämt! jag bara tvättade det på morgon och satte upp det i en snodd och strax går jag ut med lockar som sitter i flera dagar.  Ska passa att på att checka facebook + mejl nu också så jag önskar dig en loooovely onsdag! 🙂

Enjoy life!

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Happy onsdag!”

 1. Christina says:

  Njut egentid hos frissan, finns inget bättre än att bli ompysslad. Din frisyr är dock enligt min mening snyggare än bilden på tjejen från Vouge 🙂
  Kram

 2. Camilla says:

  Hej A-S!
  Njut av lovely hår- och bloggtid!!
  Du ska inte ha dåligt samvete nær du inte hinner uppdatera så ofta som du vill – vi flesta hær inne ær trogna læsare med tålamod som førstår att det periodvis ær mycket att stå i nær man ær mamma, egen føretagare etc!!
  Just idag har något vældigt tråkigt och definitivt hænt min familj men jag tænker med hjælp av ljusa, positiva tankar “komma øver” detta och gå vidare i livet.
  Tack før att du har inspirerat mig till att tænka mer positivt, før det har du.
  Kramar till dig
  //c.

  • gizmolina says:

   Nu blev jag verkligen berörd… Miljoner tack för fina ord! Jag blir lycklig över att jag kan förgylla din tråkiga dag. Skickar dig massor med styrkekramar och hoppas att din sol snart skiner igen! Kramar! 🙂

 3. ISLANDSMAMMA says:

  Ohhhh såååå skönt att bli fixat i håret, NJUT fina du 🙂

 4. Anna says:

  Härligt med hårfix! Håller med föregående kommentar – Känn ingen press med bloggen, vi uppskattar de inläggen du skriver och lägger ingen energi på de inläggen du INTE skriver..! 🙂

 5. Johanna says:

  Undrar när vinnaren av baby-setet från H&M dras? 🙂

 6. Jennifer says:

  Myspys med hårfix, satt hos frissan igår och klippte en helt ny frisyr, kort!!! har aldrig haft så kort som jag har nu 🙂 och det är så härligt att få sitta och bli ompysslad.
  Inte ska du ha dåligt samvete för att du inte hinner uppdatera hela tiden, man har ju annat för sig här i livet och vissa stunder är mer upptagna än andra :)! Jag är så glad att ha hittat din blogg som sprider glädje! Ha en skön kväll! Kram Jennifer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *