HAPPY ONSDAG!

Allmänt

Morning girls! 

Så där ja, då är jag klar med trafikvakten för den här terminen och nu sitter jag och mumsar i mig frukost samtidigt som jag torkar håret i full fart för jag ska strax iväg på ett litet möte. Men ville så klart titta in och önska d.i.g. en riktigt, riktigt BRA dag först!

Och du, kom i håg: dagarna blir som du väljer att ta dem…. med ett 🙂  eller med ett 🙁

Snapshot från vårt vardagsrum häromdagen. Den vackra buketten fick J efter helgens föreställningar och vasen är ett av mina bäste köp. Den gör det där lilla xtra till hela rummet. Har köpt den hos Svenskt Tenn.

H.A.P.P.Y. onsdag!!! 🙂

KrAm!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “HAPPY ONSDAG!”

 1. Ha en jättehärlig onsdag 🙂

 2. Lena says:

  Härlig bild!!
  Självklart väljer vi ju 🙂 eller hur?
  Ha bästa dagen
  /Lena

 3. Cecilia says:

  Känner mig lite 🙁 men väljer att vara 🙂
  Ha en härlig Onsdag! 🙂

 4. Anna says:

  Den är underbar den vasen!
  Vilken fantastisk utsikt ni har! INTE helt fel!
  Hoppas du får en superbra dag!

 5. Erika says:

  Vasen är så tjusig, passar riktigt bra in hemma hos dig.
  Jag ska åka till Oslo nästa vecka och undrar om dina bästa tips på
  butiker/restauranger som jag måste besöka. Hoppas du får en fin kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *