Happy onsdag mina vänner!


Jag i slottsparken på morgon precis då jag lämnat Johanna på dagis.

Oh my vilken lååååång walk jag hamnade på idag ! 🙂 så FÖRLÅT min bloggfrånvaro… !

Jag fick stränga order från Johannas dagisfröken om att lämna henne senast kl. 09.30 på dagarna fram till jul p.g.a. att de har bytt ut uteleken på morgonen till julpyssel så jag lämnade Johanna kl 09.15 idag och sen tänkte jag "bara" gå ner till Panduro Hobby en sväng och den svängen blev till NU !


Titta ! det har kommit lite snö och idag har det faktiskt snöat nästan hela dagen men allt smälter bort direkt. Fotade då jag gick genom slottsparken.  Mina skor är från Corso Como, jeans Zara, tunika Hunky Dory och väska Gucci.

Det är så HÄRLIGT att få gjort en massa bra saker och att gå runt och inspireras att jag helt glömt bort att äta frukost (!) så – nu kokar spaghetti vattnet här och jag ska värma upp lite rester från gårdagens middag för nu då jag börjar tänka på mat så blev jag plötsligt hungrig 😉

 
Jag stod på Karl Johan och fotade så bilderna är tagna på samma ställe. På den första har jag slottet framför mig och sedan vände jag mig om och fotade ner mot city (det är samma gata på båda bilderna, slottet ligger helt på toppen av Karl Johan). Tänkte att det kan vara kul att se för er som inte varit i Oslo 🙂

Å vilken UNDERBAR dag vi har idag! eller hur ? 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Happy onsdag mina vänner!”

 1. jennifer says:

  ÅÅÅÅÅ vad jag saknar Oslo!! måste dit snart till släkten och mysa!! ha en toppen dag!

 2. Josefine,Blekinge says:

  Låter som en bra dag, tots att jag saknat dina inlägg! 🙂 Jag har varit i Oslo (en kryssning från Köpenhamn) och minns stan som vacker men dyr!

 3. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Jennifer-

  Välkommen till Oslo ! 🙂

  Josefine,Blekinge-

  Kul att höra att jag varit saknat 🙂 Måste erkänna att jag gick runt med "bloggstress" på slutet av min prommis 😉 Och du minns helt rätt. Här är vackert och för svenskar som reser hit så är det dyrare än i Sverige. Happy onsdag ! Kram ! 🙂

 4. Anna says:

  Vill också bo sådär centralt!!! 🙂

 5. Madeleine says:

  Du är så fin i din mössa, klär dig verkligen=)

  Har kalendern kommit ännu? Hoppas det=)

  KRAM MAdeleine

 6. Linda says:

  Det ser så fint ut där. Har aldrig varit i Oslo, men blir sugen när du kommer med dessa bilder 😉

 7. mini says:

  åå ni har snö där borta! vi saknar snön här hos oss i sthlm, vintern lyser med sin frånvaro. hallåå jag har ju en liten som vill bygga snölyktor…

 8. Lissan says:

  Det är så fint i Oslo! Hade lätt kunnat tänka mig att bo där. Fast jag älskar ju mitt Göteborg också… =)

 9. Vad skönt att de är så flexibla på barnehagen, vi har fått lämna in ett schema hur vi skall ha vår son. Det är jätteviktigt att man lämnar i tid och hämtar i tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *