HAPPY POSITIVE TUESDAY!

Allmänt

40-inspirational-quotes-from-pinterest-stylecaster

Dagens tänkvärda blir en favorit i repris så här i flyttkaos tider då jag inte hinner surfa så mycket.

Goooodmorgon sköna bönor! 

Förlåååååt min frånvaro…!  men! jag har H.A.P.P.Y. NEWS!!! och det är att vi nu har vårt alldelens egna internet in the house så nu kan jag blogga & surfa hur mycket som helst igen.  Snacka om total lycka! 🙂

Sen kan man ju undra hur det går med flytten? Jo, tack… vi lever fortfarande i ett totalt flyttkaos så det är min ursäkt till min frånvaro. Det står kartonger typ överallt och jag försöker bestämma mig för vilka möbler som ska stå var ?  samtidigt som jag inser att jag vill byta ut en hel del och köpa lite nytt….Men tyvärr så är utbudet av interiör extremt begränsat här uppe i norr  så – nettshopping kommer att bli min nya grej…. (kombinerat med turer till Stockholm / Oslo) Också måste vi ha gardiner a.s.a.p.! för vilken omställning det är att bo på markplan efter att ha bott så högt upp i alla år. Det känns som att jag lever i ett skyltfönster typ.  Så ja, gardiner ska beställas också har jag prioriterat att köpa blomster. Det hjälper!  (fast  orkidéerna i vardagsrummet kanske inte hjälper så mycket med sina smala stjälkar,ha, ha.)   

Och samtidigt som jag försöker bestämma mig för hur det ska se ut här så leker Johanna non-stop med grannbarnen. Åhhh så fantastiskt att det bor barn i samma ålder i båda grannhusen! De har SÅ kul och det betyder verkligen allt.  Och att jag dessutom nu  kan umgås spontant med min familj är också helt fantastiskt!  Som häromdagen tex så kom pappa och hans fru plötsligt över med smörgåstårta till lunch, sen i lördags firade vi mamma som fyllt år och min bror ser jag i princip varje dag. Det känns underbart!  men att bo här uppe i norr känns fortfarande väldigt, väldigt overkligt så det tar nog en stund för mig att landa…  Så, därför är det p.o.s.i.t.i.v.a. tankar som gäller!

11822615_10153004655135796_4355453419927227971_n

M.u.m.s.! Svensk smörgåstårta är såååå gott! speciellt med lite kalla bubbles till på en soooolig terrasse!

11822572_10153004657150796_663624400078953516_n

Det var ett underbart vackert sommarväder då pappa & Inger tittade förbi i fredags.

11828722_10152999650670796_3888874479323570324_n

Morfar & Johanna inspekterar vad som finns i vårt charmiga uthus. 

11885225_10153004662020796_1148188152191926617_n

Jag och min älskade pappa. 

11825224_10153004646540796_5438851500530151838_n 2

Efter den trevliga lunchen på terrassen så körde vi ner på stan och jag shoppade Luleås enda olivträd (jo, det är sant, har varit runt i alla butiker) och det var så sjukt tungt att jag fick rulla det från butiken till bilen . Ha, ha. Nu återstår bara att hitta en kruka som passar.

Klockan går aldrig så fort som på morgonen så nu ska jag ta och hoppa i duschen.  Det är mulet väder idag och det kunde inte passa mig bättre för då kan jag packa upp kartonger i lugn och ro utan att känna jag-vill-vara-ute-i-solen-stress.

Vad ska du göra idag? Har du fortsatt semester / ferie eller är vardagen igång igen?

Önskar dig den allra bästa dagen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “HAPPY POSITIVE TUESDAY!”

 1. Titti says:

  Vilken helt underbar klänning du har på dig.
  Fina bilder på dig och släkten.
  Här är det “semester” men det har jag ju alltid!!
  Kram Titti/Umeå

 2. Hej Anna-Stina och välkommen hem till Luleå, måste bara tipsa om en inredningsaffär som ligger på Köpmantorget den heter Klassisk Form, dom har sååå mycket fint, lycka till önskar inredningsfreak Yvonne

  • Åh tusen miljoner tack Yvonne! 🙂 Jag har mött din fina dotter och söta barnbarn ett par gånger på stan. Och jag håller med dig om att Klassisk Skandinavisk form är stans bästa inredningsbutik! Jag har redan hunnit vara där fler gånger ! och jag vill ha typ allt…! 😉 Men jag saknar då hon hade butiken hemma på sin gård, den var lite charmigare då… Har köpt alla mina Lisa Rinnevuo tavlor där genom åren.

   Önskar dig en riktigt härlig sommardag! Kram!

 3. Maria says:

  Hej! Då vill jag tipsa om superfina inredningsbutiker i lilla Boden: Bobutiken, Hemma hos Molly och Urbanstore ( mycket möbler) som även har internetbutik! Passa på att besöka äventyrsbadet Nordpolen, Wester farm, Rödbetgsfortet, försvarsmuseer m intilligande Retro caféet när ni är i vår fina lilla stad : )

  • Tusen miljoner t.a.c.k. för tips Maria! 🙂 Då blir det en tur till Boden för mig och familjen en dag väldigt snart ! Kul! Boden har egentligen alltid haft väldigt bra butiker. Minns att jag ofta körde dit då jag bodde här uppe… !

   Happy tisdag! Kram!

 4. L says:

  Jag passar på att önska ett inlägg. Det hade varit väldigt kul ifall du gjorde en videoblogg där du visade oss runt i ert fina hus :).

  • Så kul med ett önsk! Tack ! 🙂 Jag kan väldigt gärna videoblogga och visa runt i huset så fort som vi har packat upp fler kartonger och möblerna har hamnat där de ska… !

   Njut kvällen! Kram!

 5. Katarina says:

  Hej
  Vilket fint hus ni köpt i fina Luleå !
  Måste då tipsa om Casa Wikström på Spantgatan i Luleå ! Mycket fin möbelaffär 😉 !

  • Tusen miljoner tack Katarina! 🙂 & tack för tipset! Jag körde till Casa Wikström första dagen vi kom upp eftersom jag minns den butiken som väldigt bra & fräsch men blev tyvärr riktigt besviken… Kanske hamnade jag där på fel dag då de möblerade om i utställningarna? eller mellan varuleveranser? för det kändes så rörigt… Sen var jag tillbaka dit en tur i lördags men kände samma sak så vände nästan i dörren… Men – jag ska absolut ge butiken en chans till! 3:e gången gillt kanske?! 😉

   Önskar dig en riktigt härlig kväll! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *