Happy princess!

Allmänt

168397-1671
Johanna för några minuter sedan.

Min lilla prinsessa är så galet glad när hon får sitta och äta sin majs och sina köttbullar och när hon får hålla i den lilla korken till mjölk paketer… ja, då är lyckan fullständig! För hon vet att den är för liten för henne och att jag är livrädd för att hon ska sätta den i halsen och det gör ju det hela såå mycket mer spännande & busigt 😉

Nu ska vi leka här och gåträna innan det är dags för bubbel… bubbelbad alltså 😉

MYS i kväll! det är bara 1:a november en gång om året! 🙂

P.S visar dagens shopping senare..

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Happy princess!”

 1. Sarah says:

  men oh så sött:-)

 2. angelica says:

  hon är ju bara den sötaste lilla sessa som finns
  va länge sen man såg bilder från ert hem =) älskar din blogg ger så mycke ideer

 3. Sara says:

  Åh så sött!
  Hoppas ni får det mysigt 😀
  KOlla in min blogg 😀

 4. AnnaStina says:

  Sarah-
  Tack snälla! 🙂
  Angelica-
  Tack så jätte mycket! 🙂 nu blev jag extra stolt mamma här 🙂 Bra att du påminner mig om bilder från hemmet, jag har ju lovat att fota och visa men har inte gjort det.. Lovar att skärpa till mig och visa en dag snart! 🙂 (tiden går bara alldelens för fort.. jag hänger inte med..) Jag blir jätte glad över att du tycker om in blogg, tack! 🙂 Kram! 🙂
  Sara-
  Tack! 🙂

 5. Angel says:

  Åh hon är så söt den lilla busungen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *