Happy princess!

Allmänt

168397-1530

Måste bara visa er hur LYCKLIG mitt hjärta var på morgon då hon var igång med sin "gåstol" igen. Hon blir så till sig att hon skrattar & skriker hullerombuller.. ! 🙂

Jag skrattade när jag läste vad  skådespelaren Johnny Depp säger om pappalivet i nyaste "mama":

"När barn når 1-årsåldern är det som att hänga med ett mini-fyllo… de går in i saker, gråter och skrattar omvartannat. De kissar på sig och kräks."

Den 11:e november är det Farsdag, det får vi mamas inte glömma bort! 😉

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Happy princess!”

 1. Sandra says:

  Vad söt hon är 🙂

 2. madilene says:

  alltid lika söt! jag måste bara fråga dig hur du förvara alla dina blader? har själv hur många som helst men vet inte riktigt hu jag ska förvara lla på ett snyggt och praktisk sätt!?

 3. Micaela says:

  Tänkte att jag skulle tipsa en äkta julälskare som dig om Cosas hemsida där de nu har lagt upp sina julsaker. Massor av fina saker! Kolla speciellt in den fina mistelkvisten i zink som ligger under pynt och dekorationer och alla de fina saker som ligger under papphängen och kort. Hoppas du hittar något du gillar och att ni har en fin kväll! Tack för en jättebra blogg!
  http://www.cosas.se/shop/produkter.asp?id=219

 4. Emma says:

  Sötaste Johanna!

 5. AnnaStina says:

  Tobias-
  Thanx! 🙂
  Sandra-
  Tack så mycket! 🙂
  Madilene-
  Tack! 🙂 Ja du, det där med blader är ett ständigt “tema” här hemma för jag shoppar ju galet många… Jag har dem i vårt bokskåp i vardagsrummet, på en pilasterhylla och i korgar från Bruka (som är gjorda i mått för att passa blader, 32*32*32). MEN! då och då rensar jag bland mina blader och river ur reportage etc som jag tycker om och sätter in dem i pärmar för annars skulle vi drunkna i blader här hemma. Mig skulle det inte göra nåt, men min sambo tycker att det kan bli lite mycket ELLE och Vogue här och där 😉 Men du, jag tror det här med förvaring av blader får bli ett eget “dagens tips” en dag snart! Kram! 🙂
  Micaela-
  Vad glad jag blir över att du gillar min blogg! 🙂 TACK! 🙂 Och TACK så mycket för tipset! Ska surfa in och se! Kram 🙂
  Emma-
  Tack! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *