Happy shopping weekend !

Allmänt

Snygg topp från Line of Oslo som passar lika bra till byxor som till bikinin. Har den i butiken!

Jag firar att juni gjort sin entré med att bjuda alla er fina vänner på -30% rabatt på alla kläder & accessoarer i min butik Gizmolina & Co. i Vibesgate.15 fredag & lördag.  Så H.A.P.P.Y. shopping weekend sweeties!!!  Och just ja, mina öppet tider: fredag = kl.11.00 -17.30, lördag = kl. 11.00 – 16.00.

Solen skiner över Oslo idag, härligt ! 🙂

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Happy shopping weekend !”

 1. Magdalena says:

  Hej!
  Synd att man bor i Sveriges Skåne ;(
  Kram;Magdalena

  • gizmolina says:

   Du får se fram emot att shoppa hos mig på nett snart ! 😉 Önskar dig en FAB fredag ! Kram !

 2. *T* says:

  Hej! Fick du mitt senaste mejl angående soffbordet från Bruka? 🙂

 3. Hej!
  Tack och lov att du sprider solsken ända hit… här är grått, kallt och trist i dag. Det blir ljus och my inne ikväll. Härligt att du välkomnar Juni med happenings i din butik, hade gärna kommit och gjort dig sällskap.
  Härliga bilder från igår med skolbesöket, gulligt.
  Ha en fin kväll,
  Lena

  • gizmolina says:

   Så fantastiskt att jag sprider solsken hela vägen till dig ! 🙂 och tack detsamma får jag säga för dina fina kommentarer är verkligen härliga som solstrålar ! Önskar dig en magisk weekend !!! Kram !

 4. Othilia says:

  Jag som bor på Tjörns och vill så gärna komma till din affär. När blir det Webshop???
  Skall prata med maken om att Norge är ett jätte trevligt semester mål.

  • gizmolina says:

   Om allt går som det ska så lanserar jag min webshop till veckan ! 🙂 och klart ni ska ta en semester i Oslo ! Jag kan guida er runt ! 🙂 Kram !

 5. elisabeth says:

  Fantastisk!! Jeg om min mann skal omsider få en dag uten barn i byen i morgen, så da skal jeg prøve å få han med meg.. ;-)Har du fremdeles de flotte stjerneøredobbene? Ha en strålende fredagskveld, håper vi sees i morgen! 🙂

  • gizmolina says:

   Klart att din mann ska bli med dig till Gizmolina & Co. ! 😉 Jag har få kvar av de stjerneøredobbene… så vänta inte för länge ! Önskar dig en underbar kväll ! & gleder mig till att se dig i morgon ! Klem !

 6. ElinH says:

  Har du noen cardiganer? Leter etter en lys, litt lett som jeg kan ha over bluser ol. Må ha sånt så kaldt det er om dagen 😉

  • gizmolina says:

   Jag har en svaghet för cardigans så har många olika i butiken ! bl.a. en underbar i cashmere från Custommade… Så kom gärna inom ! Kram ! 🙂

 7. MiaC says:

  Ohh jösses, håller med… vilken final =) Jag höll faktiskt på Anton jag med, han var verkligen grym… Kram på dig.

 8. Charlotta says:

  Hej, jag bara måste köpa den tunikan i M eller L. Hur gör jag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *