Happy sondag!

168397-2437
Igar var vi pa en shoppingrunda jag och Johanna efter att jag bloggat och da akte vi bl.a. in till Phuket town. Pa vagen sag jag den har "butiken" och var bara tvungen att stoppa. De saljer hur mycket vacker keramik som helst och jag ar imponerad over att de staller ut alla dessa saker VARJE dag. Vilket jobb!!!

Phuket, Karon Beach, kl. 15.00, sondag eftermiddag.

Happy sondag mina kara lasare!

Idag ar vi pa utflykt till Karon Beach 🙂 Vi tog den gratis "badbuss" som gar fran var resort varje dag kl. 10.30 och idag gick den till Karton vilket passade perfekt forda kan vi besoka mammas vanner Eva & Algot som fortfarande ar kvar har nere 🙂

Sa nu i skrivande stund sa har vi varit pa beachen med dem hela dagen, atit god lunch pa deras lunch (Phuket Orchid Resort) och nu sover Johanna sott i vagnen brevid mig och jag passar pa att blogga eftersom jag hittade ett likadant internet cafe har som i Chalong (en Kodak butik med perfekt uppkoppling).

Var buss hamtar upp oss igen kl. 16 sa jag har inte sa jatte mycket tid idag men nagra inlagg ska jag nog allt fa till trots allt 🙂 Det galler ju att jag passar pa nar jag har chansen 😉 ocksa har jag ju en tavling att avsluta ocksa….!

Hoppas att du har vaknat med ett leende idag och att du gor den har sondagen till en riktigt mysig dag! Tank pa att du fortjanar att bara ligga och softa i soffan om det ar vad du har lust till for snart ar det mandag igen och full fart…

Kram! ¢¾

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Happy sondag!”

  1. Rebeccas says:

    Ja man undrar ju hur de orkar bara när man ser en liten del: packa in och ut samma visa varje dag, det är inte lite saker man skymtar i bakgrunden på bilden.
    Johanna ser ialla fall glad ut!
    KRAM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *