Happy söndag !


Igår kväll hade jag på mig en outfit som matchade bordsdekorationerna 🙂

FÖRLÅT min bloggfrånvaro igår 🙁 ni ska veta att dagar som igår har jag verkligen dåligt samvete över att jag inte bloggat men ibland så räcker tiden helt enkelt inte till…¨så vi får se det från den positiva sidan: det är bra att det händer saker så att jag har något att skriva om 😉

Vi koste oss på uteservering + att vi hade middagsgäster igår och ni ska självklart få se bilder men först måste jag hoppa i duschen och få i mig lite frukost för här blev det nämligen sovmorgon 3:e dagen på raken.

   
Så här såg det ut igår då Johanna målade påskägg.

Oj, nu står Johanna och drar i mig och vill måla påskägg, det är det bästa hon vet i påsk.

Hoppas att du NJUTER påsken och att du har lika vackert väder som vi har: strålande SOL! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Happy söndag !”

 1. Myself! says:

  herregud ungen kommer ju bli skadad av allt rosa! hon kommer ju inte kunna fler färger än alla nyanser av rosa när hon börjar plugget!!! låt henne gå loss med en vanlig palett färger 😉

 2. Myselt-

  Ha,ha 🙂 Johanna har ALLA färger som finns på målarfärger men då hon väljer vad hon ska teckna med så väljer hon rosa eftersom hon tycker om det 🙂 Krma !

 3. Wenche says:

  Kan jeg spørre om hva du serverte til mat i går? det så veldig spennende ut, også er det litt morsomt med noen nye tips;)

  klem:)

 4. Fian says:

  A-S: …jo men hur har det blivit så då?… 😉

  Inte konstigt att hon väljer rosa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *